ПГ "Боханівське"

Наталя, я в таких мініформах роблю пробнічки сиру, або всякі витребеньки. В основному качотту, зрілого сиру ± 90 грам. Хороша покупка.

3 лайка

А у мене 29 буде місяць, як я жду оплачену посилку.:scream:

3 лайка

А я написала, щоб повернули кошти, бо я відмовляюся від замовлення. Через пів години прислали номер накладної.

3 лайка

Читала отзывы про этот магазин, там полно фальсификата. А вместо эфирных масел их синтетические аналоги. Сертификаты дают?

3 лайка

Ну я ще підожду до 29, бо в правилах у них написано, що доставка на протязі місяця.

1 лайк

Это что, после оплаты еще месяц доставки ждать?

1 лайк

Я особисто про сертифікат не запитувала. А от на пробу основу взяла у другому магазині в половину дорожчу чим у милоопті, а фірму ту саму. То милоопт виграв, а з дорожчоі основи мило мокріє.

2 лайка

Коли як. Я в основному по кругу заказую. Там доставка від 350грн безкоштовна, то заказала, потім через пару тижнів знову і т.д.

1 лайк

Девочки, а чего вы у Ксюши не заказываете? Дешевле и быстро

3 лайка

А чого дешевше, вона ж бере там же. А від Ксюші ще доставку потрібно оплатить.

2 лайка

Вопрос не в том, дороже- дешевле, вопрос в производителе основы, сроке хранения, выпотевать мыльная основа как раз начинает по окончании срока хранения.
Я пользовалась раньше основой для мыла. Больше всего нравилась английская Стефенсон. И хороший магазин есть у нас в Чернигове. При мне фасовали и я имела возможность смотреть на сроки годности и на сертификат, проверить его соответствие с серией на коробке.

4 лайка

Все може буть. Відгуки почитала про милоопт , от і думаю закажу у інших. Тим більше сьогодні заказала, а завтра вже вислали. І розчарувалася, краще довше підожду.

1 лайк

Не знаю. Я когда-то смотрела цены, то у Ксюши дешевле было. За качество я Ксюше доверяю.

Мне лучше за доставку заплатить, чем ждать месяцами :face_with_raised_eyebrow:

5 лайков

Я ж не проти, просто вона ж бере на милоопт також. То я думаю якість одна. Я тоже брала попервах у Ксюші то різниці в ціні в мене не було. Може тобі якусь скидку робе. Ну мені так зручно. Коли дуже довго затримують, то можуть в подарочок положить маселко з дорожчих. Дрібничка, а приємно.

1 лайк

Я також спочатку у Ксенії все замовляла. Але у неї нема всього в асортименті, треба їй також чекати ± місяць.

1 лайк

Наш Кузька, скоро 2 місяці

21 лайк

Весняні крокуси

27 лайков

Отак уся зима без снігу… Ніби й не було зими… А значить і весні нікуди йти… А квіти й трава підказує - весна)

1 лайк

15.03.2020 два козохлопчики

22 лайка

Наташа вітаю :tada::tada::tada:. Хлопчики гарненькі :+1:, козочкі багато смачного молочка.

4 лайка