25.01.2020 ми з чоловіком обезрожили нашого козлика.
Дякуємо за термокаутер @Euro-ferma Олесі.
А чого в нього два сліда від апарату на кожній стороні?
Козлику випалюють вісімкою.
Какие вы молодцы, Наташа, а я смотрю на фото и вспоминаю прошлый год, как пытались выжигать рога козлику, и аж дрож берет, а в этом году 4 окота, нужно искать человека сильного духом и с твердой рукой!
Ми також з ранку і до вечора збирались з духом. Та поки донька спала, швиденько обезрожили. Думала буде страшніше, але ні, страшніше коли донечці кололи вакцину:cry:
В березні у нас будуть 4 окоти, планую і я спробувати випалювати роги. На цей раз я тільки фіксувала:see_no_evil:
Наташа, у Вас все обязательно получится.
У нас знову поповнення, прикупили 5 перепілок. Щоб несли маленькі, смачні, а головне дуже корисні яєчка, для донечки
Маловато 5 штучек! Им очень свободно в клетке, запроста еще 5 поместятся.
Да, да, а які яйця смачні від своїх, аж солодкі. А де купляли?
Купляли, у нас в м. Миргород. Так, дуже солодкі Іринці мішаю із йогуртом, їсть аж приплямкує.
Ми в минулому році тримали, але треба годувать купованим кк, бо у нас слабенько неслись.
Ми також колись тримали, то дійсно на купованому кк. гарно неслися.
А зараз, як годуєте?
Купили комбікорм. Скільки там його на 5 курочок потрібно. А внучці яєчка і несуть. Не вмію я в магазин ходити. Краще хай потроху , але своє.
Дівчата, дякую за ідею! Для діток можна до 10 штук тримати.
У нас без діла стояла клітка від попугаїв. Прилаштували для перепілок.
У меня стоит без дела Люда, а где они стоят у вас?
Зараз стоять в будинку, кожен день прибирається. Над пластиковим поддоном поклали сітку,вони ходять по ній, несуться, і все не потрібне провалюється на газету, яку поміняв і чисто.
Не, ну ты понимаешь!?! Вот верно говорят всё гениальное просто!
Они шумят?
Хочу и я перепелок. Где взять? Надо поискать