ПГ "Боханівське"

На ФБ так і написала ; “Птаха-Натаха, ти молодець!”

3 лайка

А я сшила сыночку костюм мушкетёра на утренник,даже шпажку папа нам сделал,я только украсила,позвольте похвастаюсь немножко у вас в домике

33 лайка

Яка краса :heart_eyes:, справжній мушкетер. Звичайно можна , хвастайтеся:revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:

1 лайк

Яка любов! Маленька Леді вже як доросла, підглядає, чи це її фотографують. А мушкетер - сама серйозність. :cupid:

10 лайков

A post was merged into an existing topic: Проблемы и неполадки по форуму

Сьогодні 20.01.2020р. у мене були 3 роди:
1.) 26.04.2019р. котилася наша кізонька Ася, я була на 8 місяці вагітності.
2.) 19.05.2019 я народила доньку
3.) 20.01.2020 окотилася коза Шоколадка. У нас маленький козохлопчик:revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:
Сьогодні були найлегші, і найшвидші роди. Чоловік о 10 годині ходив до неї, вона спокійна була, видимих ознак не було, о 10.30 приніс до хати чудо. Каже, вже бігав. В хаті трішки обсох, і назад до мамки, їсти ціцю.
Реакція доньки, на козлика: цікавість, сміх, а потім почала плакати. Мабуть подумала що треба буде ділитися із козликом ціцьою:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

34 лайка

Поздравляю с хорошим мальчишкой! Пусть растет здоровеньким.

2 лайка

И с новорожденной вас и с благополучным окотом!

3 лайка

Вітаю з благополучним окотом :rose::rose::rose:

2 лайка

Вітаю з малючком, хай росте здоровий, донечкі буде забава.

2 лайка

Наташа поздравляю с парнем, пусть растёт крепким, а также С Днём рождения доченьки :hibiscus::hibiscus::hibiscus:

2 лайка

Дякую велике всім за привітання, дуже приємно. Всим Вам також бажаємо, легких окотів, міцних козеняток, і побільше молочка:kissing_heart::revolving_hearts::revolving_hearts:
Донечці на 8місяців подарунок :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

7 лайков

Наташ . Поздравляю с мальчиком. Будет малышка с молочком и егуртом. :blush: :blush: :blush:

2 лайка

Наташа, поздравляю с новорожденным! Что бы у козы-мамы было молока и на козлика и для Вас! И что бы остальные козочки также легко окотились. А доця через пару лет сама будет бегать за козлятами. Я по своим хлопцам заметила. Они мне в этом году с удовольствием мокреньких козлят в дом сушится носили.

4 лайка

Вітаю з новонародженим.
Яка цікава у вас сторінка, як добре коли і мама і донька роблять одну справу, є взаємовиручка, допомога. Ви двоє такі творчі, і ландшафт і ручні вироби приємно дивитись.
Гарно коли поряд є підтримка у вигляді мами, тоді і на себе можна часу знайти. Гарного здоров’я вашим родинам, радості і взаєморозуміння.

8 лайков

Дякую за вітання.
Так як мене вдома немає, то дуже приємно, що донечка з усім справляється.
За її рукоділля також серце тішиться, красиві вироби майструє. Бачу, що материнство свою справу робить.

8 лайков

Нет Наташа,то малышка заплакала,потому что такую красивую "цяцю "забрали.Козленочек славный :hugs:.Козомаме молочка побольше,чтоб и сынку и хозяюшке.
:tada: :gift: :ribbon: :balloon:
А маленькую принцессу с днем рождения,пусть растет здоровенькой.

2 лайка

Дякуємо всім за приємні слова:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Козлик знаходиться поряд з мамою. Вранці і ввечері, дою кізоньку, 600г. молочка за день.
Козлику сьогодні 5 днів

21 лайк

Ой, классный заяц игрушечный!

6 лайков

Прелестный ребёночек, ттт на него. Как уже своих хочется :hugs: .

1 лайк