ПГ "Боханівське"

Тест і фото є, але в закритій темі. Після поділу і переносу, я не можу далі з ним працювати. Зробіть щось, не знаю що. Дякую.

1 лайк

Шукайте тепер нові козовники і будемо їх обсуждать. Тепер знаєте в яку тему загружать.:blush:

1 лайк

Зробила собі на День Народження шоколадний торт :birthday::birthday::birthday:

Шкода що фото не передає смак :frowning::frowning::frowning:

30 лайков

Дякую за підкинуту ідею, та матеріал @Mila_koza Людмилі. Перші роботи готові)

Пов’язка для доньки, та заколка для мами:rosette::rosette::rosette:

Для маленьких Принцес:princess::princess::princess:

І резиночки- бантики :ribbon::ribbon::ribbon:

23 лайка

Очень, рада, что пригодилось :smiling_face_with_three_hearts: очень крвсивенько… Из фом такие шедевры делают, у меня руки так и не дошли )

3 лайка

Люда, а мне идею.

3 лайка

Дякую велике, так і справді із фома роблять дуже гарні квіти, як справжні:blossom::blossom::blossom: Хочу зробить вінок в українському стилі, із маками та васильками. Залишилось виписати по інету фоамірану потрібних кольорів. :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 лайка

Так, люди, срочно делитесь. А то я спать не лягу, пока не успокоюсь. Что за цветы, и с чего , не понимаю, делают. ПРОСВЕТИТЕ тёмного человека.

5 лайков

Матеріал фоаміран. Вбийте в гуглі, подивіться які гарні квіти з нього роблять.

1 лайк

Спасибо, посмотрю.
Вы спасли меня, а то я уже нервничать начала, что чего-то не знаю

1 лайк

До новорічного конкурсу, я також не знала що з нього можна таку красу робити.:revolving_hearts:

2 лайка

Снежан, да я просто подарила Наташе листочки фома, это из моих хомячьих запасов с прошлой жизни ) я для кукол делала из него разные цветочки листики, но так шуточки, а в интернете там очень красивые вещи из него делают, там и цветы и игрушки, заколки, брошки, он есть разной толщины, разные цвета. Вообщем глянь, если захочешь у меня есть еще поделюсь.

1 лайк

Я уже боюсь - это “глянь”. Потом как затянет . И так времени не хватает, а потом будут время в сутки добавлять, чтобы поспать было.

3 лайка

Затянет, затянет… :see_no_evil: я поэтому и не лезу, мне б с куклами разобраться … да с козами ) и хорошо.

4 лайка

Красота ! Наташа, а червоні квіти теж із фоамірану робили?

1 лайк

Дякую, так із фоамірану. При нагріванні він міняє форму. Затягує ще й як. А із моєю помічницею треба ще більше годин в сутках :joy::joy::joy:

3 лайка

Ах как красивенько,такие вещички конечно же в радость для маленькой принцессы,мамочка умничка большая ,кругом успевает.Утащу идею с короной в свою копилку для трёхлетних племяшек, тоже очень люблю выдумывать разное ,от карнавальных костюмов до детской площадки из " ничего".Спасибо за идею,а тычинки цветков как делаете?

3 лайка

Ще й як передає! Повен рот слини :star_struck:

3 лайка

Дякую дуже приємно. Звичайно зробіть корону для Принцеси. Вона буде задоволена:blush::blush::blush:. Тичинки для квітів купляла. Ми також будемо робити якийсь майданчик весною, тому що нашій шиловпопі треба буде дівати кудись свою енергію.:joy::joy::joy:

3 лайка

Ось таку пов’язку із квітами, зробила сьогодні для маленьких Принцес :princess::princess::princess:

23 лайка