Тест і фото є, але в закритій темі. Після поділу і переносу, я не можу далі з ним працювати. Зробіть щось, не знаю що. Дякую.
Шукайте тепер нові козовники і будемо їх обсуждать. Тепер знаєте в яку тему загружать.
Дякую за підкинуту ідею, та матеріал @Mila_koza Людмилі. Перші роботи готові)
Пов’язка для доньки, та заколка для мами:rosette:
Для маленьких Принцес:princess:
І резиночки- бантики
Очень, рада, что пригодилось очень крвсивенько… Из фом такие шедевры делают, у меня руки так и не дошли )
Люда, а мне идею.
Дякую велике, так і справді із фома роблять дуже гарні квіти, як справжні:blossom: Хочу зробить вінок в українському стилі, із маками та васильками. Залишилось виписати по інету фоамірану потрібних кольорів.
Так, люди, срочно делитесь. А то я спать не лягу, пока не успокоюсь. Что за цветы, и с чего , не понимаю, делают. ПРОСВЕТИТЕ тёмного человека.
Матеріал фоаміран. Вбийте в гуглі, подивіться які гарні квіти з нього роблять.
Спасибо, посмотрю.
Вы спасли меня, а то я уже нервничать начала, что чего-то не знаю
До новорічного конкурсу, я також не знала що з нього можна таку красу робити.
Снежан, да я просто подарила Наташе листочки фома, это из моих хомячьих запасов с прошлой жизни ) я для кукол делала из него разные цветочки листики, но так шуточки, а в интернете там очень красивые вещи из него делают, там и цветы и игрушки, заколки, брошки, он есть разной толщины, разные цвета. Вообщем глянь, если захочешь у меня есть еще поделюсь.
Я уже боюсь - это “глянь”. Потом как затянет . И так времени не хватает, а потом будут время в сутки добавлять, чтобы поспать было.
Затянет, затянет… я поэтому и не лезу, мне б с куклами разобраться … да с козами ) и хорошо.
Красота ! Наташа, а червоні квіти теж із фоамірану робили?
Дякую, так із фоамірану. При нагріванні він міняє форму. Затягує ще й як. А із моєю помічницею треба ще більше годин в сутках
Ах как красивенько,такие вещички конечно же в радость для маленькой принцессы,мамочка умничка большая ,кругом успевает.Утащу идею с короной в свою копилку для трёхлетних племяшек, тоже очень люблю выдумывать разное ,от карнавальных костюмов до детской площадки из " ничего".Спасибо за идею,а тычинки цветков как делаете?
Ще й як передає! Повен рот слини
Дякую дуже приємно. Звичайно зробіть корону для Принцеси. Вона буде задоволена:blush:. Тичинки для квітів купляла. Ми також будемо робити якийсь майданчик весною, тому що нашій шиловпопі треба буде дівати кудись свою енергію.