Ви купили на розвід чи на м’ясо?
Людочка, поздравляю с покупкой!! Интересно, как она к козам относится?
Діти купили, кажуть зразу попідщищалося сіно. Не знаю чи вівця їла, чи жадність у кіз спрацювала .Хочемо спарувати, хай трохи підросте, а може ще одну спаровану візьмемо, щоб подивитися чи потрібні нам вівці, чи ні. Якщо вівці це наше, то тоді вже якусь породу будемо підшукувати.
Молочна французька порода овець Лакон (Lakaune) Ось у нас на форумі, які появилися
Краще ,Інна, запитай як кози до неї ставляться? Вона жила у минулих господарів з козами. Пів дня побекала, а зараз все спокійно.
Якщо вона з козами жила, тот їй не привикати. А кози в шоці?
Мої б всі принюхалибся і пішлиб подальше.
Дякую за підказку, всього і не побачиш.
Навпаки, вони господарі, “построїли” вівцю як хотіли.
Мені дуже ті вівці сподобались. Ви до неі на сторінку заходили. Там коли маленькі зразу і незрозуміло козлика, чи баранчики. А яке вим’ячко у маток. Я заболіла ними.
Наташ, ще ти хочеш на лікарняному не сама бути?
Я думаю нас тут буде багато. У мене дома якір важкий, то в цьому році буду тільки любуваться, а там видно буде.
Нічого, буде і на нашій вулиці свято. Мрії збуваються . Якби здоров’я хватило
Мене молочко зацікавило, який хороший виход сиру, а ще не крикливі. Не спитала чи підбирають овечки сіно після коз…
Люда, а чому ви відізвали повідомлення про постройку козлятника. Я думаю багатьом цікаво. Я перейшла по ссилці, а повідомлення видалено. А хотілось би почуть відгуки про постройку.
Я перенесла сообщение в тему про постройку козлятников, их и так уже несколько, зачем еще одну создавать?
Людочка, пробачте мене за наглість, я теж цікавлюсь постройкою козлятника. Чи не холодно їм в оцинкованому? Хочу перестроювати свій в соідуючому році.
А ще хотілось узнати долю Деси, вона є ще у Вас? У мене більше не попадалась така тиха коза в хозяйстві, як її мати.
Я ж Інна і перейшла по вашій ссилкі а Люда там видалила. Я ж і спитала чого, бо дуже цікаво було обсудить ті постройки.
Інна, переведіть тему будь ласка ще раз, бо поки редагували все витерли😳
Вологості і сквозняку немає. Підшерсток наростили, підстилка товста, вищищаємо раз на рік.
За Десу у самої серце болить, але на жаль її немає. При тяжкому окоті пішла за райдугу.
Чтобы повторно что-то перенести, надо иметь это что-то) Если вы удалили свое сообщение - то я уже его никуда не перенесу и не восстановлю.