ПГ "Боханівське"

Ви купили на розвід чи на м’ясо?

1 лайк

Людочка, поздравляю с покупкой!! Интересно, как она к козам относится?

1 лайк

Діти купили, кажуть зразу попідщищалося сіно. Не знаю чи вівця їла, чи жадність у кіз спрацювала :grin:.Хочемо спарувати, хай трохи підросте, а може ще одну спаровану візьмемо, щоб подивитися чи потрібні нам вівці, чи ні. Якщо вівці це наше, то тоді вже якусь породу будемо підшукувати.

5 лайков

Молочна французька порода овець Лакон (Lakaune) Ось у нас на форумі, які появилися

3 лайка

Краще ,Інна, запитай як кози до неї ставляться? Вона жила у минулих господарів з козами. Пів дня побекала, а зараз все спокійно.

2 лайка

Якщо вона з козами жила, тот їй не привикати. А кози в шоці?
Мої б всі принюхалибся і пішлиб подальше.

2 лайка

Дякую за підказку, всього і не побачиш.

2 лайка

Навпаки, вони господарі, “построїли” вівцю як хотіли.

1 лайк

Мені дуже ті вівці сподобались. Ви до неі на сторінку заходили. Там коли маленькі зразу і незрозуміло козлика, чи баранчики. А яке вим’ячко у маток. Я заболіла ними.

2 лайка

Наташ, ще ти хочеш на лікарняному не сама бути?

2 лайка

Я думаю нас тут буде багато. У мене дома якір важкий, то в цьому році буду тільки любуваться, а там видно буде.

2 лайка

Нічого, буде і на нашій вулиці свято. Мрії збуваються . Якби здоров’я хватило

4 лайка

Мене молочко зацікавило, який хороший виход сиру, а ще не крикливі. Не спитала чи підбирають овечки сіно після коз…

2 лайка

Люда, а чому ви відізвали повідомлення про постройку козлятника. Я думаю багатьом цікаво. Я перейшла по ссилці, а повідомлення видалено. А хотілось би почуть відгуки про постройку.

2 лайка

Я перенесла сообщение в тему про постройку козлятников, их и так уже несколько, зачем еще одну создавать?

3 лайка

Людочка, пробачте мене за наглість, я теж цікавлюсь постройкою козлятника. Чи не холодно їм в оцинкованому? Хочу перестроювати свій в соідуючому році.
А ще хотілось узнати долю Деси, вона є ще у Вас? У мене більше не попадалась така тиха коза в хозяйстві, як її мати.

1 лайк

Я ж Інна і перейшла по вашій ссилкі а Люда там видалила. Я ж і спитала чого, бо дуже цікаво було обсудить ті постройки.

3 лайка

Інна, переведіть тему будь ласка ще раз, бо поки редагували все витерли😳

1 лайк

Вологості і сквозняку немає. Підшерсток наростили, підстилка товста, вищищаємо раз на рік.
За Десу у самої серце болить, але на жаль її немає. При тяжкому окоті пішла за райдугу.

1 лайк

Чтобы повторно что-то перенести, надо иметь это что-то) Если вы удалили свое сообщение - то я уже его никуда не перенесу и не восстановлю.

1 лайк