Ой, Людочка, а мне то как всех не хватало!
Для меня наш форум нужен как воздух, а без воздуха я жить не могу! ![]()
Ну і добре,що повернулась. А то відчуваєш,як хтось із сім’і гулять пішов,а додому не вертається.![]()
Дівчата,а чого ви не спите,нічь на дворі.![]()
Наташа, тобі ж теж не спиться))) Ми компанію всім несплячим складаємо! ![]()
У мене поважна причина.
Внук просив,щоб бабуся на ногах покачала,а тепер у бабусі на ногах спить ,а бабуся його сторожує.![]()
![]()
![]()
Я вчора надивилася цілу купу різних відео як готувати в печі. Тепер чекаю ранку, щоб воплотити побачене в реальність)))
Давно хочеться навчитися дружини з пічьчю, та все якось боязно.
Анекдот пригадався))
Гукає син матір серед ночі: Мам, принеси водички, ато кіт на ногах заснув, шкода його будити ![]()
![]()
![]()
Не спиш,а уявляєш,які пироги завтра будуть з печі. Я тоже колись хотіла навчитись. Один раз попробувала безе зробить. Витопила перший раз,незнаючи,як правильно. Постааила безе у пічь через 10 хв. заглянула,а там одні угольки.![]()
![]()
![]()
Це точно,анекдот в точку.![]()
![]()
![]()
Я вже паски одного разу в печі пекла))) повитягала щось напівсере))) Тепер буде попитка номер два ![]()
![]()
![]()
А у мене вже не буде. Уже тієі печі нема,а хотілось.
Ну коли спечеш,відпишешся,як получилось.
Ага, як що не буде як з твоїм бізе! ![]()
![]()
![]()
![]()
Я даже не знаю с какой стороны подойти к печке! Везучие!!А для меня это что то космическое!!Грубки для отопления есть на всякий случай. А печка это что то…Удачи Вам!!!
Піч це класно! Я мо раз в тиждень розпалюю, не частіше… Але якщо треба щоб щось упріло - чи тушення, чи борщ - вдеально.
І там де треба об’ємне швидке тепло - теж.
Сирна піца в печі - смакота. Під розігрівати не треба, бо тепло потрібне лише на лілька хвилин. Тонких гілок з жмутком соломи накладаєш і піца готова)
Смачно так описали!
Вчора було свято, вирішила вже піч не топити.
Зараз дітей відправлю в садочок та школу і піду знайомитися детальніше з господинею - кормилицею))
Чекаємо фотозвітів і розповідей протдегустації!
У мене маленька піч - побудували минулого року на критій терасі впритул до будинку. Тож, вона і не в хоті, і не на вулиці)
Якщо не опозорюся, то обов’яхково похвалюся)))
Піч у нас величезна. На 12 величезних хлібин(так бабуся колись казала)
Ого!!! Не знаю на скіл ки у нас, але більше двох ми не пекли.
Але 6 я думаю зайде