Особисте господарство «ПАЛЛЕС»

я не пасу і то кажуть що я больна на голову та совітують щоб я себе пожаліла. он лавка вивозить молочку 50 гр. 1 кг згущене молоко і все таке дешеве то навіщо держать. А я кажу в мене прикол такий щоб од без праці ноги не зрослись. Так що хай застреляться.від заздрісті.

11 лайков

Ну подобається людям їсти молочку з лавки, хай смакують. Я 3 роки тому брала творог песику, свого саме не було, не їв ні він ні коти, а я котам довіряю :blush:.

13 лайков

Глупые соседи, они коз никогда не держали. Я коз пасу, выпускаю в поле и они выбирают, что для них повкуснее. Первым делом сгрызают сухие нижние листья с расторопши
image
Казалось бы, колючка, сухая… А им вкусненько, как чипсами хрустят.

16 лайков

Нам сусідка яка живе в місті не схотіла їздить в село віддала город ми засіяли еспарцетом син трохи пізно скосив але для кіз це така смакота даже з під ніг підбірають палички хрустять це для них чіпси

5 лайков

Пологовий будинок, в якому я працюю, зняв короткометражний фільм. Ділюся і з Вами :slightly_smiling_face:

Ну а це моя, так би мовити, візитна картка на роботі :blush:

36 лайков

Дорогая Марьяночка огромное спасибо за видео роддома

Посмотрела и вспомнила свои 5 родов 2-е из которых были Кесарево - 4-й и 5-й ребенок Как мне всё это близко! Всю жизнь буду благодарна врачам и акушерам за все мои роды У вас очень важная и нужная людям специальность Пусть Бог помогает вам в ваших делах на работе и дома!

11 лайков

Ой Мар’ночка, яке гарне відео.Я майже 11років тому тут народжувала старшу донечку,можливо ви теж були там).

3 лайка

Не можливо, а була 100% :slightly_smiling_face: В цьому пологовому будинку я працюю з 2004 року
Не пам’ятаєте ФІО лікаря і акушерки?

Вот это прокольчик - у оперирующего врача и ассистирующего персонала носы из масок вынуты. Компромат, однако.

Знайшла бірочку:лік.Кисіль, акушер Кухарчук.
Народила в ніч на Михайлове чудо 19 вересня)

2 лайка

Кісіль Ганна Тимофіївна ще працює - це старий досвідчений і мудрий лікар, совдеповської закалки.
Кухачук Валентина Олексіївна уже років шість як на пенсії.

2 лайка

Этаа колючка во второй половине лета для низ деликатэсс. Вроде на расторопшу похожа? А еше семена крапивы. Поэтому и считается козье молоко богаче по составу а сыры по ороматике, так как у кози рацион зелени в разы шире по отношению к корове.

8 лайков

А мої бідолашні 50 кіз таки голодують…бо всю зиму по лісі бігають, їжу шукають…:joy:

10 лайков

А у мене така порода спеціальна що сіна заготовляти не потрібно, гризуть круглий рік дерева та кущ і прицьому дають щей по 7 літрів молока:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Це зі слів моїх односельців

18 лайков

Отакі ми дівчата бестолкові і безвідповідальні козоводи. Кози у нас як не сухостой так гілки їдять. Поназаводили тварин невідомо на що, тепер вони вимушені самі собі їжу здобувати. :upside_down_face:

Мої дівчата вже третій день вербу обгризають, спиляли в березі)

10 лайков

Якби ще відео я раніше побачила… Мала народжувати в шостому, а там мийка( шукала інший пологовий… Пішла в сьомий… Бо весь інтернет забитий відгуками про сьомий, а про другий - нічого особливого(
Думаю, цей ролик вплине на жінок!
Гарна у тебе робота! Дякую тобі за неї!

5 лайков

Верби не верби, а от верболіз - у них улюблена їжа. Жеруть листя разом з молодими гілками. У мене на березі такого добра неміряно… Молоду тополину поросль теж охоче згризають… А її теж видимо-не-видимо…
На зиму залишається некошена прибережна смуга - як гадаєте, зимою кози їстимуть трав’яний сухостій якщо буде не надто сніжно? Минулої зими не додумалась випускати, а цього року думаю хай пасуться увесть рік крім морозів більше -5 та якихось катаклізмів

2 лайка

Марьяна, лучше поздно, чем никогда :slight_smile:

Желаю, Марьяна, удачи и счастья,
Пусть жизнь твоя будет как в сказке прекрасна,
Пусть глазки твои блещут чисто и ясно,
Пусть дни пробегают совсем не напрасно,
Будь только веселой, улыбчивой, милой,
Тогда и беда проходить будет мимо!
Пусть жизнь твоя станет светлее, чем прежде,
Здоровья, взаимной любви и надежды.
:wilted_flower::rose::rosette::white_flower::cherry_blossom::bouquet::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::ear_of_rice:

3 лайка

Будут :slight_smile:
Мы всю прошлую зиму паслись
Даже по небольшому снегу ходили
То, что летом обходят стороной - зимой едят с превеликим удовольствием
Коза, не корова - всегда найдет чего погрызть

4 лайка