Ничего…Было бы желание…Наташа…Муху забирай…Видимо ты ее спасение
дякую, але моє рішення виважене. Я з самого початку душою потягнулась до неї. Чоловік навіть збирався поїхати їй копита почистити, просто так). Тому думаю випадковість не випадкова. Вона мабудь дійсно моя)
Я теж завжди відчуваю свою тварину. Вони просто ідуть самі до мене від своїх хазяїв. Я так купувала козенят, а тут їхня мама підійшла до машини і нікуди не відходить. От я їм і сказала: або дочок з мамою куплю, або ж нікого. Вигляд грошей краще спрацював на хазяйку, ніж любов до своєї кози. Так у мене з’явилась моя Аза- висока граційна ламанча з удоєм 6л, трьома козенятами і впертим характером. Вона у мене чорна в білі п’ятна, майже далматинець, тільки навпаки. Покрита білим козлом ламанча: чекаю безвухих далматинців.
Ой Олеся покажете фото? дуже хочу таку ламанчулю собі)
Покажу, чекаю тільки, щоб окотилися. Мені взагалі вдалось зібрати різні кольори ламанчів: далматинець, біла, сіра, срібляста, шоколадна, коричнева. Козли білі. Цікаво які відтінки вони дадуть у цьому сезоні.
а ви будете козеняток продавати?
Поки нічого не знаю, хочу стадо збільшити до 50 штук. Частину крові буду завозити, частину своїми заповню. Не знаю як справились козли, чим мене порадують. Перших козенят чекаю на день св. Валентина.
Так на вигляд ослиця нічогенька: її в салон: зачіска, педикюр - і ослиця на виставку.
А вона, що в брезентовій халабуді живе???
так, там гивна ( вибачте) по коліна…и холодний шатер. А ще хліб прямо на землі валяється.
Так добре, що хліб іще дають, а то б з голоду здохла, хіба б брезент гризла.
Я в ужасе…
Я б не сказала, що вона худа - ні…навпаки треба переглядати її раціон - вона зажирівша як на мене, а це не дуже добре
Покатаєте дітей, вона порухається й схудне. Плюс стрес через переїзд. Не забудьте про глисти, вона ж їла з землі, щоб кози потім не набралися.
а що порекомендуєте дати проти глистів?
Подивіться по інструкції на комбітрем.
Так, загін уже готовий, біжіть за мрією, ще ж ввечері фото треба виставити.
Просто на мой день рождения! ))) Олеся, Мне бы одну маааленьку. коричнево-рыже-шоколадную ламанчульку!!! Поделитесь! Обмен тоже возможен.
Подивимось, що народиться. У нашому житті усе можливо. Ті козички, що є, не продаються.