OLGA Ольга "Кози над Тікичем"

Є різні сорти. Ті, які ушкоджувалися хворобами сильно ми викинули. Якщо провітрюються і робити зелені операції, то пошкоджується не сильно хворобами. Вкриваємо, бо в нас через вітри взимку і амурський може підмерзати.

1 лайк

У мене сьогодні капустяний день Пішла рано вирізать капустину, щоб заквасить, а там біда. Найбільші капустини лопнули. Прийшлося вирізать всі. Частину вирвала і підвісила за корінець, а решту пустила в переробку. Засолила на зиму, заквасила на поточне споживання, завтра ще і зроблю тушковану на зиму.
Гарна купуста Мегатон, 19 штук, ± 100 кг чистої. Вистачить і нам, і родичам.

15 лайков

Так, гарна, але вона нетривалого зберігання, тому добре, що заквасили та засолили.

5 лайков

На тривале зберігання у нас є зимова капуста,зараз ще росте, але великими качани не будуть. Літом дуже білокрилка дошкуляла.

3 лайка

Отак і в мене сталось, спочатку лопалась а потім від качана почала відходить і загнивать прийшлось терміново спасать ситуацію щоб хоть як використать з пользою.
Трохи салатом закрила а решту заквашу

5 лайков

У меня есть рецепт капусты без закатки(салат) съедается на ура. Хранится в погреб или холодильнике до месяца, но у меня ни разу так долго не задерживался. Заканчивается порция и я сразу вторую делаю. Если хотите, напишу рецепт

7 лайков

Звичайно хочемо. Капуста ще є

2 лайка

Только я подсолнечного масла меньше добавляю (стакан-полтора)

15 лайков

Щиро дякую, попробую і я зробить бо дуже давно хотіла такої капусти в маринаді але щоб не у банки бо їх уже давно нема а 4 головки капусти ждуть свого часу.

4 лайка

Я робмла такий саовт у 5 літрове пластикове відерце. Кришкою закрила і в хододильник.

4 лайка

А у відерце з під мілк сухостою преміксу годиться бо до магазинів далеко.

2 лайка

Дівчата, пора квасити яблука-груші для кіз. Сьогодні принесла з-під яблуні, що у покійної бабки-суідки на городі, а ті яблука як сонце. Снєжний кальвін. соковиті, солодющі, вітром обтрусило, що землі не видно і. Помила і в бочки, відра. На відро яблук стакан солі розвести у воді. На новий рік якраз укиснуть.

7 лайков

А можно подробнее про яблоки с грушами для коз? Как часто и в каком количестве можно давать?

1 лайк

А у нас у цьому році ні груш ні яблок. Ті роки кози не встигали все зїдати. А це такий рік. Є трохи айви, але я з нею не дружу. Тільки козел Річард смакує.

1 лайк

Даємо зима-весна, можна щодня по штук 5 в залежності від величини яблук. Інколи можу грамів 100 розсолу дати, тільки розвести 1/1 водою.

4 лайка

В том году варенье из айвы варила, мужу очень понравилось

5 лайков

Оля так весь падьож різних сортів помить засипать і на кожне відро яблок стакан солі, можна яблока всі засипать а сіль у останнє відро розвести і залить на верх і положить груз?соломою не перекладаємо?

3 лайка

Ми не перекладаємо соломою, а груз треба. Кладу зверху на яблука листя хрону, вишні. Можна під решітку чи кришку покласти тканинку.

2 лайка

Я люблю м"ясо тушити з айвою - смакота. У нас уродило на молодому деревці 6 штук, ще висять. А те дерево, що в минулому році було два плодики, ми пересадили, бо було близько до газапроводу. Садила гілочку, то було далеко, а виросло - стало близько. Так ми його пересадили, приболіло, але живе.

7 лайков

Скоро у соседки буду покупать на варенье, надо будет попробовать стушить

2 лайка