OLGA Ольга "Кози над Тікичем"

Диво, а не дітки! Вітаю з благополучним окотом! Мамі-козуні море молочка, мамі-Олі сил і терпіння, а діткам найкращої долі!
Лірочка чудо, прямо копія нашої Берізоньки).

4 лайка

Вітаю з поповненням! Всім здоров’я и молочка досхочу! Чудові козодітки :hugs:

Вітаю, вони такі гарнюні. Тьху…тьху на них. :hugs:

2 лайка

Сьогодні Пломбірові два тижні. Рано зважила 9,600 кг. (народився 5,7кг)Ну геть не погано.
Рано дою, хвіртко відчинена. Він стриб на хвіртку, вона відхилилася, він упав. Знову встає на “свічку” і плиг - знов відхилилася під його вагою і знов упав. Мабуть разів десять спробував, пока я доїла мамку. Пристає до тьоті Майки, малий, але ж якийсь запах чує, а вона ну вже геть забралася народжувати. Вона його легенько гонить, але не б"є.А Лирина малишня і собі до сисі сунеться - тут уже наглось наказуєма. Кіно з самого ранку.

18 лайков

Оля, заходжу до тебе кожного вечора, провідую, чи немає новин. Немає. Значить ждемо далі. :wink:

Сьогодні в обід Майка закрила сезон окотів 1+1. Всього за три окоти 7 козенят 3 цапики і 4 кізочки.
Фото вже завтра.
Це ж сьогодні Миколи літнього! Я за турботами і забула. Значить у нас Миколайчик, схожий на всіх раніше народжених братиків і сестричок. А дівчинка темненька. Довгоногі, довготілі, будуть, як тато, рогаті, козлик тільки народився і давай вставать і шукать цицю. Проголодався мужичок! А мама рада стараться, молочка припасла - їжте дітки та ростіть!

21 лайк

Вітаю! Кізоньки рулять! :+1:
Здоров’ячка мамі і малечі! :heart:

2 лайка

Дівчата, ану дайте пораду. Сьогоднішні козенята це Майка+Дружбан, а Майка = Ліра + Дружбан. Інбрідінг, кажу чесно. Але обоє будуть рогаті. Мама генетично безрога, батько( він же дід) - рогатий.
І шо далі? Шашлик?

2 лайка

Оля, вітаю ще раз . Хай кізоньки з дітками приносять вам радість і прибуток.

2 лайка

І я послухаю. В мене теж так буде. Поки в планах кізочок пробувати пристроювати, а козли - на шашлик. Та рано ще казати

В мене раз був досвід інбридингу на цапа-батька. Родилося дві кізки. Росли гарно, але одну за першу лактацію вибракували,було мало молока, це не в нас, а нашу за другою. Вона зажиріла і не відгуляла і теж мало молока було. Пішла в самозапуск. Хоча їх мати гарна була. І цап поліпшив мамку їхню

4 лайка

І у нас цап поліпшив форму вимені. Ну а по молочку - побачимо.

3 лайка

Оля, козлик - шашлык, а козочку можно посмотреть как будет расти, как вес набирать. Дружбан из хорошей “семьи”? Дочь-отец - это конечно очень тесный инбридинг, но и он применяется в животноводстве. Так что может оказаться все очень хорошо. Пусть так и будет

8 лайков

Майкині дітки, світліший козлик 4,100 кг, темна дівчинка 4,300 кг.

24 лайка

Які гарні довгоніжки

2 лайка

Олічка, вітаю з двійнею!. Чудові манюньки! Надіюсь, Ви не будете таку красуню на шашлик відправляти.

2 лайка

Красивые детки, поздравляю. Козочка хорошенькая, длинненькая, может вырасти очень продуктивной козочкой

2 лайка

Хочеться для неї шансу на плідне життя, але пока не вислухаю всі ЗА і ПРОТИ, рішення не прийматиму. Написала в темі “Инбридинг…”

5 лайков

Сьогодні робила йогурт з закваскою VIVO, чоловікові сподобався, густий. Робила з кип"яченого молока в електройогуртниці. 7 годин стояв, а потім в холодильник.
Навчуся!

7 лайков

А я всегда беру закваску “бифидойогурт” у Светы в “Заквасочке”, очень нравится, делаю сразу по 3 литра в мультиварке. Йогурт густой, немного “сопливенький”.

1 лайк