Новичок?... Давай сюда!

Де саме Ви мешкаєте? Я з Винник біля Львова, заходьте в гості А ми кози, що в містах живемо".

1 лайк

Всім всім форумчанам Привіт :blush::wink: хочу також долучитися у ваші ряди, у вас тут так затишно ніби одна велика родина.
Ми живемо в мальовничому селі Хлипнівка що на Черкащині, молода сім’я і зовсім новачки в козоводстві :blush: козеняток купили 1 квітня 2020 року,ось так я пожартувала над чоловіком :grin: адже він упирався до останнього. А тепер з радістю пасе кіз, і сіно заготовляє, одним словом дуже активно приймає участь :blush:
Спитаєте " а якщо новачок то чи не було проблем із доїнням?". З цим у мене проблем не було,батьки вирощували універсального солдата :grin::joy: тримали корів і я вмію доїти з дитинства, самій цікаво було навчитися
Хочу показати вам наших красунь

Я вже багатодітна мама:grin: кози то тепер моя любов :heart:

28 лайков

Вітаю, у нас черкащан багато тут є. А з якого району черкащини ви?
Козочки красуні, треба вже й сторіночку свою відкривати.

2 лайка

Щиро дякую :blush: ми і Звенигородського району, все хочу відкрити сторіночку,але часу так мало( жалко що доба має лише 24 години
В нас до козочок + ще й теплиці а також мала дитина, 2рочки Даянкі
Зараз скину вчорашні фото

Ось так ми пасемо в лісі кізок :slightly_smiling_face: в нас навіть каляска похідна є “вєздєход” :joy: . Придбали спеціально для таких от прогулок, адже була в нас інша
От так у мене юний козовод і пасе кіз :grin:

31 лайк

Наталя, а ми сусіди! Я з Лисянки, сторіночка “Кози над Тікичем”. Так що у вас кози теж над Тікичем.

2 лайка

Які хороші маленькі козоводи🙂

1 лайк

Будемо знайомі :blush: Оль, лише в нас кози не над Тікичем :grin: ми ближче до лісу живемо, нам трішки до річки далекувато

2 лайка

Дякуємо велике :kissing_heart::blush: так в лісі дитина і виросте і виховають її кози :grin::joy: і будемо свою книгу “Мауглі” писати

4 лайка

:sweat_smile:Нехай краще в лісі з козами ростуть, будуть добрішими і здоровішими.
Моя донька теж з козами росла, а зараз вже мамі допомагає і сама все хоче робити.

3 лайка

Добро пожаловать! У нас тут много деток пастухов :wink: , и мы растем, пасем с коляской.

3 лайка

Ви праві, я що помітила як ми пасли все літо осінь навіть взимку в лісі то дитина за рік хворіла лише двічі😊 так що це мене дуже радує, так як минулого року ми дуже часто хворіли

4 лайка

Дякуємо :blush: дуже класно коли стільки спільного маємо, ось мені спокійно в дикреті не захотілось сидіти :slightly_smiling_face: тепер в мене багато діток

2 лайка

Та і ми не біля річки, ми на тій горі, що на Київ.

Зрозуміла :grin: я доречі в шкільні роки дуже часто у вас в Лисянці бувала, в першій школі ,на змагання їздили :wink: вже в котре переконуюсь який тісний світ

2 лайка