Давно я сюди заглядала…Невстигла оглянутись як літо вийшло на фінішну пряму…
Сьогодні зібрала насіння деревовидних піонів і якось так раптово зрозуміла, що скоро осінь…
Дівчата, я минулого літа комусь обіцяла насіння деревовидних піонів, але через природні катаклізми не змогла виконати обіцяного. Тож якщо ще є потреба в насінні відгукніться…Ау-у-у
Зоенька, я тогда не просила пионы, а сейчас ооочень хочу!!!
Пишіть адресу , укрпоштою відправлю
вот спасибо!!! В личку напишу адрес.
Лаконіс американський
Цветет тамарикс. Мне очень нравится запах, но в этом году не особо хочется подходить к кусту, его прям облепили мушки и жуки.
Вот такая красота цвела в прошлом году, совсем еще юное растение, недавно посадила. И как-то замоталась, не утеплила на зиму. Теперь не всходит, конечно надежда еще есть что не все пропало, еще вырастет, гибискусы тепло любят и просыпаются от зимнего сна поздно. Но, вроде как уже и давно пора, эх, сама виновата.
Зоя, какие же у Вас фантастически красивые цветы!!! Что-то Вы забросили свою страничку…
Дякую, Вікторія! Дуже приємно, коли моя праця тішить не тільки моє око але також приносить задоволення іншим людям.
На дві сторінки не встигаю, більше часу проводжу в своєму господарстві на Расєї
Довгими зимовими вечорами, буду, по-тихеньку, добавляти літні фото квітів і сюди
Зою,доброго дня.У Вас ще квіти не починають зацвітати,? Погода сприяє.Чомусь хандра залізла в.душу і рішила погрітися душею серед Ваших квітів.Набратися позитиву хай і другим це допоможе,така собі квітотерапія
Вірочка @VERAKL, добридень! Я рада, що змогла потішити Вас своїми квітами. А тут хандру женіть геть, щоб несміла і близько наближатись до вашого двору. Заходьте також погостювати до моєї сусідки і разом з нею боріться з депресією Боремся с депрессией
Зою,Ви реально сусідки,чи по темах на форумі?Стараюсь не хандрити,але все дається взнаки,зап’ю п’ять раз кавою,а потім ще гірше.Але то таке.День приходить і біжиш,біжиш,не встигаєш,зновузалишається робота,та її вже на кілька років уже назбиралося.А потім махнеш рукою,а не пішло б воно все городами.Якраз такий вік,що очима бачиш всі нелади,а приті вже не вистачає.Якось воно не разом приходить,не можу і не хочу.А мені вже хочеться Вас на ти називати.От ніби добре знайома людина і вже хочеться на ти.
Віра можна і на ти, я вже десь про це писала.
Так ми сусідки, живем через дорогу
Думала, де написати… напишу тут.
Це буде повідомлення для форумчан, яким розсилала насіння деревовидного піона осінь 2018-весна 2019року.
Я висіяла собі частину цього ж насіння осінню 2018р,( посіяла густенько знаючи про його капризну вдачу). Весною 2019року зійшло тільки кілька десятків рослин( я й тому була рада) Вчора пішла глянути як там молоденькі рослинки перезимували, а там… караул , масово почало сходити насіння яке пролежало в землі більше року і так активно , що підняли на своїх розових росточках шар грунту (нагадаю, що посіяла я гарно ) Я уже призабула, кому відсилала так що дівчата загляньте до своїх посівів і буде у вас чимало кущиків піонів.
Как же хочется и мне, очень люблю пионы. Но увы, абсолютно защищенного места от козявок нету( Есть три куста по дороге на выпас, с каждым годом все печальнее, еще четыре кустика успешно уничтожены и втоптаны(
Інна, я Вам вишлю пізніше, загородите і буде щастя