Не уявляю свого життя без квітів

12 лайков

На первый трех фото какие красавцы, я даже не видела подобной красоты.

1 лайк

Це ще не всi моi cорти, частина чомусь не зацвiла… Думаю що сильно загустились, пора зайнятись i трохи розсадити, все руки не доходять

2 лайка

Яка краса😍я i не думала,що нарцисiв так багато сортiв😀

2 лайка

А у меня некоторые выгоняют только зелёные листики… обидно…
за то нашёлся утраченный один… первый год как зацвёл…

11 лайков

Зоя, будешь пересаживать, имей меня в виду ,на продажу.
А у меня вот такой тюльпанчик живёт и множится.

Сеется сам. Купила пару луковиц, и пошёл…
А нарцис только такой

11 лайков

Ой, який цiкавий :heart_eyes:

1 лайк

Зоя, будешь рассаживать, и меня имей ввиду на махровые нарциссы. Единственный цветок, который не сожрали козы)) Могут хапнуть, но потом выплевывают и больше не интересуются.

1 лайк

Сніжана, Інна пишіть адресу в повідомлення, відкопаю від квітуючих кущиків в вишлю. Знаю, знаю…що пересаджуються наоциси після цвітіння, але як показує досвід минулих років , я про них забуду вiдразу як тiльки вони вiдцвiтуть

3 лайка

Зоя, вот если бы не написала, что после цветения, я бы даже не знала. На базаре всегда продавали луковицы с цветами)

1 лайк

Так краще їх купують, бо видно. Пересадку вони добре переносять, але ділити їх в цей період не вийде. Пересадиться сімейка.

1 лайк

Зацвiли пiзнi багатоквiтковi нарциси

21 лайк

Ой, а як перший сорт в попередньому фото називається, може знаєте? В мене такого , ще нема.

1 лайк

Назви не пам’ятаю, на жаль. Колись купувала по різних каталогах по кілька цибулинок. Пройшли роки цибулинки розмножились… назви забулись. Що цікаво , цей сорт перші роки цвів тільки по одній квіточці на стеблі

1 лайк

Добрий вечір, Зоя.
Замилувалася вашими білими нарцисами. Вони чарівні! Білі - мої улюблені. Саме таких у мене і немає.
Якщо у вас їх багато, я б із задоволенням купила надлишок.

А з якими саме , новоанглійськими?
В мене є декілька кущів , то один , виткий чудово піддається розмножуванню. Маю ще два сорти , треба буде і їх спробувати .
Сорти Девіда Остина, Ви їх мали на увазі ?

А в мене такий , здається , ці звуться ботанічні, гуси видовбали. І купу нарцисів .