І крокуси розквітли на радість бджілкам і мені
Ох и красота какая! Зоя, а как размножается вся эта прелесть, и пушкиния и крокусы, и печеночница? Можно как-то купить у вас понемногу этого чуда на развод?
У меня самые ранние - это нарциссы и еще только-только начинают вылезать.
Зоя, какая красотища! А у меня крокусы не хотят расти почему-то. Осенью садила, не вылезли. Весной снова - опять где-то потерялись. А они мне очень нравятся. Если будут лишние - я бы купила, потом, как отцветут. Попробую ещё вырастить))
Инна, печіночниця розмножується поділом кущика, крокуси і пушкінія -цибулинками, які садяться під зиму. Печіночницею і пушкінією можу поділитись, а крокусів не багато, видно їх мишки зимою знищують, бо ніяк неможуть розростися.
У нас сьогодні температура повітря 24, ранні нарциси зранку мали зовсім маленькі бутони, які вечора уже встигли розквітнути. Фото будуть завтра.
Буду рада купить, ну то уже, наверное осенью? Раз садят их на зиму.
Зєнько, буду дуже вдячна як що і для мене трошки цієї краси знайдеться
Сьогодні посіяла однорічники - айстри, чорнобривці,космею, жоржини однорічні, горошок духмяний
дворічники-дзвоники, мальви
багаторічники- льон, хризантемки
Почала полоти квітники, але земля дуже суха, як камінь…Полола біля піона деревовидного і виявила випадково кілька манюніх рослинок які проросли із насіння. Видно це насіння 2016року лежало в землі до цього часу і більки тепер проросло. В минулому 2017році під час урагану все листя і коробочки з насінням біли винищені…
Закінчують квітнути нарциси самих пізніх сортів
А ось цей красень мене цього року здивував і дуже потішив. Росте у мене вже кілька років і я не знала, що він багатоквітковий… Завжди було по одній квіточці на стеблі, а цього року вийшли справжні букети , по кільтка квіток відразу. Дівчатка, хто купував цибулини таких нарцисів минулого року , то очікуйте від них по кілька квіток на одному стеблі
Красота неописуемая.
А це малесенький також тюльпан і називається туркестанський, його висота 10-15см
Рябчик імператорський
А це також рябчик - шаховий
Рябчик лисячий
Починають квітнути найперші і найменші іриси - калики
Княжик також через кілька днів вкриється цвітом:heart_eyes:
Как же красиво!