130 евро и, а вот и больной зуб
Неченибельный был пришлось удалить.
А у вас що наконечники тупи, у мене загострені і коли вижигаєш край як обрізає а на фото що взяли за образець кільце широке , чи я помиляюсь.
А ще цікаво, там не почало одростати, бо мені наче спечена шкіра, але не прорізана до кінця
Отож бо й мені показалось що з насадкою щось не те, то не тільки мені так здалось, будем чекать відповіді.
Цікаво який був результат? Бо я, наприклад кришечки не знімаю, але якщо прорізано шкірку до кінця, ріг не росте. А щось таке похоже було, коли я прибирала роги перший раз , тоді наче в шапочку зняла, а судини не перепалила до кінця і почав 1 ріг одростати. Тоді і знайшла відео, де показали, що оточуюча шкіра має вільно рухатися відносно пропаленої ділянки
Це все так але є одне но, обезрожувала козочку все рухалось і шапочку зняла перерізано досить гарно , через три неділі почало як окраєць роговини вилазить, але страх взяв своє і я почала процедуру знову ну восьміркою вижигала уже кругом окрайців тіх що почали рости.
Все зробила як і перший раз.
Зараз кізкі 11 місяців у неї росте по центру ріжок нерівний бугристий зараз він десь 3,5 см а другий на 2,5 см .
Де моя помилка і в чому?
Сама не можу розібраться,
насадка прорізає раніше чим припеклось, чи нада довше держать,
щитала до десяти.
В цьому році у первістка родилась козочка і козлик, козочку лишила , козлика убрала.
Так от страхи у мене що роблю щось не так і після перелому руки щоб не мучить маленьку Ірмочку вона лишилась з ріжками.
Тепер думаю коли почать одягать трубочки щоб ріжки завернулись і не були небезпечними.
Мабуть все ж не дійшли до кістки
Этого козлика два года назад обезроживала ветеринар. Какая насадка у нее была не знаю. Не рассматривала. Козлика я съела, так что не знаю каков был результат. Но двум девочкам моим прижигала в прошлом году, результат отличный, рога не растут.
Своим всем снимала шапочки.
У козла " горный хребет " вроде пережгла.
Желающих пока нет на козлика , так что поживет ещё. Буду наблюдать. Если что буду исправлять.
Якщо на шашлик то можна вчиться, а так мабуть цю роботу нада виконувать без жалю.
Добрий день ,які гарнюні ,хай радують Вас🌹
Спасибо.
Детки на продажу.
Бажаю гарних , люблячих їм мамок🌹
красота какая! растите здоровыми!
То у вас і нянька волохата є , можна не боятись, хоть у туалет збігать нянька придивиться.
Раде две недели осталось до родов. Стала очень тяжело вставать. Если погода позволяет выходим минут на 20 походить , ёлки пожевать. Домой заходит и опять ложится.
Может что то ей надо сейчас дополнительно подавать.
Кушает комбикорм два раза в день ( норму урезала вдвое ) банановую шкурку в качестве вкусняшки или пару кусочков яблока/тыквы, сено вволю, вода .
Фото от 8 февраля.
Подавайте їй вітамін Д3, його зараз дуже не вистачає. Я своїм додаю в цей час додатково , хоча й мають вони гарний премікс. Даю по дві краплі на маленький сухарик , в день коли нема сонця. Коли сонячно і довго гуляють то мають природній вітамін.
Помітила, що самопочуття моїх кіз стало кращим, відтоді як почала використовувати цей вітамін. Козенята та мамки жваві та мають добру витривалість навіть при багатоплідній вагітності.
Ого! Вот это она у тебя тяжеловозик!