Моя мрія

Дуже гарні і весняні.Це серветочки такі чи підставки під гаряче?

Підставки, але там до них була салфетка на 2 ряди більша.

1 лайк

Ну ось знайомтеся, мій Мурзік
До нас потрапив ще зовсім маленьким. Ми його забрали з притулку, він був таким заляканим, а зараз красунчик. Хоч нас і відмовляли, мов би там де діти сіамські котики не потрібні. А я затверджую, що навпаки, будь який котик чи кішечка потрібні. Він не разу безпідставно не дряпнув, не муркнув. Він у нас миротворець, завжди лагідний і ніяких проявів агресивності. Тому здійснюйте свої мрії.

5 лайков

16 лайков

15 лайков

А зараз він такий

16 лайков

Ваш Мурзік красуньчик синьоокий :heart_eyes:

3 лайка

11 лайков

8 лайков

9 лайков

7 лайков

Дуже красиві серветки. Люда, у вас золоті руки :+1::+1::+1:

2 лайка

Всім привіт
Зразу хочу поставити вам запитання, на які кожний реагує по різному.
Ви вірите в прикмети?
Маєте чорного кота? Хтось напевно посміхнувся і поглянув на своїх домочадців. Але мені було не до сміху. В моїх батьків є чорна кішечка. До рук не завжди йде, в чому і її величезний плюс. А останнім часом, вона мене не злюбила, навіть не знаю і чому.… Але все таки їй величезне дякую. Вона майже мені допомогла. Киця любить гуляти з мамою навпростець через річку. І я ішла їм назустріч. Людина яка там часто ходить, вона знає куди і як проходить. Дарма, що лице і шия були роздерті……, але тепер і я знаю. Киця не пустила мене іти далі, а виявляється там була “калабатина” глибиною до 2 метрів. От тепер і не вірте чорним котам.
P.S: А із сторони виявляється було “чудно” дивитися, як доросла тітонька от кішки не відіб’ється

8 лайков

Тоже люблю котиків. Є тема Отель для кошек Можливо у вас є цікава історія про котиків, то напишіть там.

1 лайк

Я вірю, але тільки в хороші. Гороскопів це теж стосується: перечитала і сама собі вибрала, що збудеться, а що ні :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 лайка

У меня есть черный кот- спасеныш,он очень любит моего малыша( ну да они же молочные братья,сцеживала свое молоко и ему), он всегда бежит когда мой сын плачет,или упал,или купается в ванне,кот сидит на стенке ванны как орел над орленком,не сводя взгляда с малого до конца купания.Так что да я верю что коты ЛЮБОГО цвета приносят счастье ,и другие животные в том числе :slightly_smiling_face:

6 лайков

Привіт всім
Напевно і я “созріла” написати про “моє” СЕЛО. Я і моя сім’я проживаємо в мальовничому куточку: Полтавська область, Пирятинський район, село Дейманівка. Розташоване на березі річки Удай, між заповідниками. Де ми в теплу погоду любимо відпочивати сім’єю особливо урочище Куквин. Там лісництво потурбувались навіть про самих маленьких, зробили дитячий майданчик.
Загрузка IMG_20191007_143330.jpg
Ці зображення із останніх прогулянки
В нас є дитячий садок, школа. В селі є історичні побудови, які його прикрашають: “Євтухів млин”, колодязь Журавель. Також в Дейманівкі уже 5 рік будується “Свято-Миколаївський храм”.

Не знаю чи плюс, чи мінус, але похвастаюсь. У нашому селі є завод SmaCom “Пирятинський делікатес”. Напевно на цьому всі позитивні емоції і закінчуються. В 2001 році коли ми сюди переїхали майже в кожному дворі було шумно і гамірно (діти, або господарство). Тепер коли проходиш по рідних місцях, душа розривається. Двори спустошені, або із приданим від сусідів, що залишилися (мусор, обрізані гілки, все, що дома не потрібно все там на великій кучі), або куди іще гірше розбирають і продають, поки не з’явився власник. Ну і це ще не все…
Але все ж таки надія мліє мов іскринка, що село не помре так, як сусіднє (Шкурати), лишивши маленьку цяточку на карті

6 лайков

і які делікатеси виробляють на Вашому заводі?

Тепер така ситуація у багатьох селах у українській глибинці :sob:

1 лайк

Н/ф пельмені, котлети, голубці, пиріжки з капустою, картоплею і м’ясом.

1 лайк

Біля села, звідки я родом, теж був такий колодязь. От скільки себе пам’ятаю, він стояв при дорозі. А недавно проводились якісь нібито ремонтні роботи, його зняли і назад не поставили :sob::sob::sob:

1 лайк