Моя мрія

На радість у мене не має близьких сусідів. Бо про них навіть собаки відпочивають. Весь час шумно. Але воно того варте.

3 лайка

Цесарочки тримаєте з курми, чи вирощуєте окремо? А крило одне підрізаєте?

1 лайк

Так разом з курами. Крила і трішки хвостик підрізаємо

4 лайка

В мене раніше була пара цесарок, дуже гарно кричали, але так сталося, що сусіди вкрали і зїли. Тепер знову плануємо тримати.

1 лайк

Кошмар. Мої попередні сусіди також на цій почві зі мною не спілкувалися. Хоча їхні барани кричали дуже чим мої цесарки.

3 лайка

Коли вперше купили цесарок, помістили у вольєр, діти як побачили, сказали, що вони схожі на інопланетян.

2 лайка

Моїх перших цесарок висиділа квочка із купованих яєць. Я до того дня малих цесарок я ніколи не бачила і була і шоці від цієї дрібноти, яка як мурахи розбіглась по дворі в різні сторони. Курка-квочка була досвідчена, але у неї ткож був шок, воно бідно бігала, намагаючись зібрати докупи дітвору, яка лементувала, кумедно витягувала шиї і бігла хто куди. Тоді я зрозуміла, що цесарята нейдуть в ніяке порівняння із курчатами, гусенятами і,навіть, каченятами (останні бігають як навіженні після дощу)

5 лайков

А крыла оба подрезаете? А хвост зачем? Я не знаю.что со своими делать)Крыло одно подрезала,а они все равно летают ,как сумасшедшие

1 лайк

А хвіст у них як опора.

2 лайка

Треба тільки одне і дуже коротко

3 лайка

Люда @novak.ludmil, які квіти окрім хризантем ще вирощуєте? Я хворію не тільки козами, але nfrj; s квітами. При нагоді запрошую заглянути в мою темку “Не уявляю життя без квітів”

1 лайк

Лілії, півник, морозець була аквілегія, але ще не видно її

1 лайк

Фото покажете? Дуже люблю квіти :star_struck:

1 лайк

Так, але згодом. Бо вся моя красота на іншій карті пам’яті, а її чоловік “отжав” для роботи.

Це вони вміють :grin::grin::grin:

І знову мої красуні, але рукотворні. Начала захоплюватися в’язанням гачком. Підсіла завдяки старшій сестрі. Вона в’яже спицями і гачком, але більшість першим варіантом. Ну бу хвастатися.

2 лайка

Щось не завантажилось фото, Люда.Пробуйте ще.Може, занадто велике :thinking:

1 лайк

12 лайков

Дуже гарна робота, це скільки терпіння потрібно мати, щоб створити таку красу. Я з гачком так і не змогла подружитись , спицями трохи в’яжу і то останнім часом дуже рідко.
Бачила і інтернеті цікаві ідеї… Все хочу спробувяти в’язати коврики із старих речей,але все руки не доходять…

2 лайка

10 лайков