На радість у мене не має близьких сусідів. Бо про них навіть собаки відпочивають. Весь час шумно. Але воно того варте.
Цесарочки тримаєте з курми, чи вирощуєте окремо? А крило одне підрізаєте?
Так разом з курами. Крила і трішки хвостик підрізаємо
В мене раніше була пара цесарок, дуже гарно кричали, але так сталося, що сусіди вкрали і зїли. Тепер знову плануємо тримати.
Кошмар. Мої попередні сусіди також на цій почві зі мною не спілкувалися. Хоча їхні барани кричали дуже чим мої цесарки.
Коли вперше купили цесарок, помістили у вольєр, діти як побачили, сказали, що вони схожі на інопланетян.
Моїх перших цесарок висиділа квочка із купованих яєць. Я до того дня малих цесарок я ніколи не бачила і була і шоці від цієї дрібноти, яка як мурахи розбіглась по дворі в різні сторони. Курка-квочка була досвідчена, але у неї ткож був шок, воно бідно бігала, намагаючись зібрати докупи дітвору, яка лементувала, кумедно витягувала шиї і бігла хто куди. Тоді я зрозуміла, що цесарята нейдуть в ніяке порівняння із курчатами, гусенятами і,навіть, каченятами (останні бігають як навіженні після дощу)
А крыла оба подрезаете? А хвост зачем? Я не знаю.что со своими делать)Крыло одно подрезала,а они все равно летают ,как сумасшедшие
А хвіст у них як опора.
Треба тільки одне і дуже коротко
Люда @novak.ludmil, які квіти окрім хризантем ще вирощуєте? Я хворію не тільки козами, але nfrj; s квітами. При нагоді запрошую заглянути в мою темку “Не уявляю життя без квітів”
Лілії, півник, морозець була аквілегія, але ще не видно її
Фото покажете? Дуже люблю квіти
Так, але згодом. Бо вся моя красота на іншій карті пам’яті, а її чоловік “отжав” для роботи.
Це вони вміють
І знову мої красуні, але рукотворні. Начала захоплюватися в’язанням гачком. Підсіла завдяки старшій сестрі. Вона в’яже спицями і гачком, але більшість першим варіантом. Ну бу хвастатися.
Щось не завантажилось фото, Люда.Пробуйте ще.Може, занадто велике
Дуже гарна робота, це скільки терпіння потрібно мати, щоб створити таку красу. Я з гачком так і не змогла подружитись , спицями трохи в’яжу і то останнім часом дуже рідко.
Бачила і інтернеті цікаві ідеї… Все хочу спробувяти в’язати коврики із старих речей,але все руки не доходять…