Дякую, що підказали. Так і зроблю.
Мої сьогодні також залізли в сінник і активно почали обговорювати де краще гнізда робити. Цього року зарання хочуть почати нестися, десь на 1-1,5 місяці раніше від звичайного…
Оце ж і лихо. Якщо занесуться ,через 2 тижні максимум треба садити, тоді в другій декаді березня - гусенята. Ще холоднувато. Де з ними діваться? Та і зелень тільки озимина.
Мої дамочки теж жопастенькі ходять
Дивилась на погоду, в лютому в деяких днях має бути +10 градусів. А кубло буде під старими червоними Жигулями, там де знесли яйце.
Соломи побільше, можна в покришку.
Таня, грибочки не зможуть в спеку їхати. Потрібно спочатку до мене назбирати, потім висушити в печі, а тоді на море @93799922
Наташенька, нужно подумать
Можно грибочки засолить в баночку,и на море😁
Нужно не думать, а решать, что бы ваш муж не передумал за хозяйством см
отреть.
Класс, какие просторы для выпаса!
У нас тут джунгли, а мы как мавки лесовые.
Грета, трошки незручно писати на сторінці Абдули, тому перейшла на свою. Колись і я так обурювалась як ти, але змінила своє ставлення до фармацевтів відколи дочка пішла працювати в аптеку. По-перше це робота з людьми, по-друге туди приходять і аферисти, і екстрасенси, і з причудами, і хворі. Особливо деякі бабусі…
Відповідальність там велика і працюють на совість, але як кажуть, хто не працює, той і не помиляється. @Greta
Я й не сумніваюся, що є клієнти яким подавай мізки чайною ложечкою. Але якщо людина каже, що розчин в очі, і дати спиртовий, то це вказує на повний не професіоналізм, якщо не злочинний. Добре, що я читала, багато хто використав би раз лікар виписав особливо не вчитуючись. І я не впевнена, що використання спирту в очі це пройшло б без наслідків . Це до Того, що повинні бути експерти на місцях, не студенти, не стажери, не ліві люди. Колись, знаю і такий випадок лікар педіатр передпенсійного віку В РЕЦЕПТІ, переплутала раунатин з рутином. Дитину врятувала саме уважність фармацевта, яка звернула увагу, що дитячий бланк рецепта
Именно последнее! И меня просто возмущает отношение к приему на работу людей без квалификации.