Мое стадо коз пасеться между лесосмугами у кустах на болоте. Привязываю две главных, которым все подчиняються и бегают за ними. А когда прихожу наведать, то встречаю недалеко от них дикую козку. Интересно, что козлят диких от моих козочок никогда не было. Почему то пасуться вместе, а не влюбляються.
Наташа, автоклав ще не придбала так що тут я не порадник.
Обалдеть, а я купила , по Новій почті прислали з Харкова. Так у мене нема кому робити, а я боюся того автоклава, тому що один раз пробувала і всі банки повистрілювали.
Це кошмар!Напевно і коштував той автоклав?Та ще й спортив мяско?Можливо його можна повернути,має бути гарантія.
Коштував дорого, бо великий, але щоб його показати професіоналу, можливо я щось неправильно робила.
Можливо,там від тиску залежить,якщо тиск падає,то тоді зриває кришки.В нас автоклав на 20 літрових банок.
Можливо і від тиску. Для автоклаву є градусник і штучка, що тиск мірає і клапан. Але не можна зрозуміти скільки води наливати. Було заллято до верху, тільки трішки не вистачало до верхніх банок.
Вода має бути вище 1 см вище банок.
Тобто повинні всі банки повністю покриті і ще вище?
Так, Наталочка.Важливу роль відіграє резинка,якщо вона пропускає і тиск буде падати,то кришки позриває,щоб не ризикувати з виробами,то потрібно накачати порожній і сутки протримати…Одним словом,телефонуйте, розкажу по телефону,а то писати дуже багато…
Валя, ти справжня майстриня “автоклавних” смаколиків
Класна рижулька Рижі корівки мене завжди приваблюють
Гуси начали откладывать яйца на дворе. Смогут они сделать кубло в ином месте? @Greta
Погано, що вже почали. Гуси прив’язані до гнізда. Спробуйте там прибрати, і зробити гарне зручне гніздо в хліві. Але скоріш за все це нічого не дасть. Можна там де несуться надворі насипати побільше соломи і хай несуться. При такій температурі яйцям нічого не буде, гуси їх однаково закопують в солому. Збиратимете частіше. Гірше, якщо ви плануєте, щоб там висиджували, але і це не так страшно. Можна огородити буде.