Шпулька учиться пастися на волі зі стадом, перепригувала річечку і трошки скупалася. Маркіз навчився глядіти своїх кізок, ставиться до них як джентельмен по інтелегентські. ![]()
То лісосмуга з підземними джерелами, які утворюють притоку до річки Случ. А це кульбабка, з якої треба наварити варення
Красота! Очень люблю лес,он меня заряжает подпитывает силой ,а с моря всегда уставшая приезжаю.
А мед с одуванчиков тоже варю,и с сосновых шишечек майских.
Да…лес - это магия, можно целый день бродить по нему и только немножко ноги устают, а душа отдыхает и напоняеться сил и энергией, потому мы все дома любим собирать грибочки или бруснику или чернику.
![]()
А я то думаю - чого вона мокра?
Красуня ![]()
Це вони пасуться біля доми, а Шпулька перший раз з усіма, поки віхідний, то наблюдала як старші поводяться, чи не ображають її. Але дарма переймалася, вони її прийняли, а вона себе в обіду не дає, тримає дистанцію.
Люблю на Пасху пекти пасочки, дітки цей процес контролюють і допомагають. В цьому році перший раз получилась глазур така як ми хотіли
Щось ніяк Наталія не поновить реєстрацію на форумі, але передає усім привіт! ![]()
А це красень Маркіз із веселими маркізятами передає привіт Зої @zoia1
А це Шпулька - приз від нашого господарства, який Наталія виграла на Новорічному конкурсі. Підросла - дівка на виданні ![]()
Маркіз видно пацан не промах , зарання маркізят наробив, йому в серпні тільки рік минув, бачу, що маркізята вже чималі виросли місяців 4 -5 ![]()
Та ні, мабуть молодші, мені здається вони влітку народились (перепитаю в Наталі). То так гарно ростуть.
значить, Наталя, гарно доглядає малечу. Он якою кобилкою Шпулька вимахала і Маркізята нівроку.
Наталя знову передає привіт ![]()
Маркіз ![]()
Шпулька з доцьою
А далі я не знаю, як звуть, але гарні матусі й малята
Таке враження, що я була далеко у від’їзді, а тепер попала додому, на свою сторіночку.
Показуй та розказуй , що нового ?
Ого, майже два роки їздила. Як спекла пасочки - і пропала ![]()
Не пропала, а появилась і прочитала, що тут проходить конкурс. Цікаво, а я попаду у список конкурсантів? Сьогодні ж останній день по правилах.
Із-за відсутності невеликого часу на форумі покажу вам чим я займалась. Отримавши в оренду 2,7 га і в приватну власність 1,3 га майже збудувала таку огорожу для корів і козей. Звичайно ще потрібно докласти зусль, щоб довести все до запуску весною рогатеньких, які будуть почувати себе на цих 4 га, як у раю.
Які простори, оце пастівничок👍