МолоЧари. Львів

любимый образ :heart_eyes:
распечатала его, висит над компом

5 лайков

Знаю другую икону святого Спиридона Тримифунтского.
А такую вижу первый раз.
Смотрю на неё и на сердце такой покой. И переносит мысли в ту, мирную жизнь.

5 лайков

“Довго шукав я, у чому суть спокою. Суть його в новонароджених немовлятах, у зібраному жниві, сімейному вогнищі. Суть його у вічності, куди повертається завершене.
Спокоєм віє від наповнених засіків, втомлених овець, складеної білизни, від сумлінно зробленої справи, що стала подарунком для Господа.
Я люблю отари та пори року, що множаться, які неодмінно повертаються…”
Антуан де Сент-Екзюпері

19 лайков

25 лайков

Какая прелесть. Возрождение .

4 лайка

Річниця… Кавалок пляцка поруч з аватаркою… хлібиною з родзинками… житньою…
Як багато всього було за ці два роки… :heart::pray:
Дякую за все.
А на даний момент…
Хочу одного…щоб вже настало 24 лютого… якось потонули вже в тому ліку… сьогодні 57 лютого…

16 лайков

З річницею Вас !
Хай все буде добре .

3 лайка

В нас сьогодні був поливаний понеділок… впиріщив дощ, ледь встигли притрусити підтюпцем до хати, майже не змокли.
Потім вшкварив грім…блискавка…стіною дощ… град… Почала квітнути абрикоска… тиждень тому…перші квіти поморозило… останні обтрусило градом… “Київський червонощокий” цього року буде відпочивати… квітне вишня повстиста… алича… бубнявіють бруньки персика…
А в лісі дівчата дуууже вподобали ряст, їдять за обидві щоки… О, іще чистотіл, за нього битва постійно…

16 лайков

В тому році було і тепліше і зеленіше , зараз тільки починає травка в лісі підніматися

23 лайка

Від юних шанувальників нашої лизухи Росічки… Приходили в гості дальні сусіди, погомоніли з ними, погодували кульбабками козочок, всіх по ім’ячку намагалися запам’ятати :joy:… козенят погладили від Ламчика… запитали чи Рося буде мамою,кажу буде,але ще не скоро, -“А ви козочок-дівчаток хочете чи козликів-хлопчиків?
-“та не знаю… аби здорові були”
-“а я хочу чотирьох у Росі :open_mouth::sweat_smile:
Кажу:-” чотири то певно забагато…
Пройшов день…
Знову до нас гості… з гостинцями омели… і з малюнком :grinning::smiling_face_with_three_hearts::heart:

Аж самій цікаво…чи четверо буде :sweat_smile:
А от вуха стирчма… то питання… нубіки не пробігали :joy:

19 лайков

А мені цікаво, чому чотири дійки Росі намалювали? Буде доїтись, як корова? :laughing:

4 лайка

Ні, мама Оля, дивіться уважно,там три… Запитую, а чому три дійки? А мені кажуть… ой, вибачте, одну забула домалювати :joy:

7 лайков

А таки логічно :sweat_smile:,козенят то,четверо,кожному індивідуально

8 лайков

супер! шикарное семейство. теперь ждем :heart_eyes:

2 лайка

Я бачу, що три. Логічно, що четверта десь за цими трьома сховалась :laughing: Але це ще що. Мій старший синуля в дитинстві взяв пластмасові іграшкові фігурки тварин (корова, вівця, коза), і приліпив їм вимя з пластиліну… з однією дійкою…

10 лайков

Нууу…і вже традиційно в очікуванні Росіних діток юні художники надихаються Росіною любов’ю до спілкування.
Каже сусідка:
-Рося,моя улюблена золотенька коза,тому я її намалювала такими блискітками :sweat_smile::heart:

24 лайка

Щось я крутила назад стрічку і не знайшла Росю. Це нубійська персикова коза аба рижа як вогонь?

3 лайка

шедевр! очень здорово :heart_eyes:

2 лайка

Так…більше схожа на персикову була… Зараз колір - какао і додати багатооо молока
А дитині вона золотенька, бо сама улюблена :smiling_face_with_three_hearts:
Ось тут фотки Росі (Росави)

3 лайка

Зі святом всіх :heart:
У нас зелені свята як має бути… повно зелені :pray::hugs:

29 лайков