—Іди вже пастися… але по грядкам не бігай!
І в кропиву не лізь!
Ще ожину і шипшину оминай бо пузо подереш…
І ще… щось було ще… ![]()
—та не переживай, нікуди з переліченого не влізу, напасуся ,прийду…
—Іди вже пастися… але по грядкам не бігай!
І в кропиву не лізь!
Ще ожину і шипшину оминай бо пузо подереш…
І ще… щось було ще… ![]()
—та не переживай, нікуди з переліченого не влізу, напасуся ,прийду…
да ты ж моя красота!
![]()
А я сначала подумала - фотошоп. А это карлик?
Заано-камерунка ![]()
Ваши девочки конечно же не взобрались бы туда
особенно Кия
Може комусь знадобиться ідея кормушка для зерна козенятам (спонтанная)
за основу взятий будівельний козлик.
Ноги туди не ставлять, не пісяють в зерно, не вигортають. Всі спокійно поміщаються…правда вони від новинки і незбагнули одразу,що можна з двох сторін заходити.
Камерунка перевірила як по ній можна ходити пішки ![]()
Але там планувався дашок,отже туди не так просто буде застрибнути.
Треба тепер переробити на чистову а не з того,що було під рукою.
Шось в тому є…
3D коза… Пасеться в тривимірному просторі ![]()
50 Заан/50камерун… Але мені здається, що це білка ![]()
офігєнна козочка ![]()
![]()
![]()
Классно. Буде сама сита коза. Вона ж дістає там де другі не можуть.
А моя камеруно-нубійка сильно мясиста. Вона своєю швидкістю мислення виграє, пока другі думають, вона вже побігла і їсть. На дерево з такою вагою точно не вилізе.
Так…дуже прикольна вона…і як виявилося з самим солодким і смачним молоком. Може якраз таємниця смаку молока в такому незвичайному пасовищі ![]()
Другим я нахиляю гілки … наче всі від пуза наїдаються… але ж то і фізична підготовка в неї на висоті ![]()
Ельфійська коза ![]()
Я теж бачу білку !
Доброго вечора, моя самотня хатка… доброго та тихого вечора друзі. Не пишеться… Миколай сьогодні ходить… Була наче чемна… попрошу… попрошу для всіх багато всього…а для себе… здоров’я. Коли воно підводить…то вже нічого не хочеш…і не можеш.
В мене цього року так і не розпочався сезон городній…і сад не доглянутий…і деякі справи з квітами застигли …сподіваюся так не буде завжди… Сніги нас рано закидали… зараз -12… дівчата на вулицю і не просяться. Гілки їм сервірувати мали в їх хатці. Гризуть стоять сосну та яблуні гілки ![]()
Піду читати по хатках… поки світло з’явилося трішки, та ноги в гірчичники запхала.
О, добрий вечір! А ми сидимо без світла. Пізніше дадуть.
І я болію. Поїхали в місто купувати взуття. Промокла сильно. Першу добу ніяких відчуттів що заболію, а потім понеслось.
Мабуть теж треба ноги парити.
Але спочатку піду провідаю кізочок, курочок, кроликів, а потім по всім ресурсам інтернета позаглядаю.
Дівчата, нема коли хворіти! Без того вистачає проблем. Виздоровлюйте як найшвидше! Бережіть себе!
Ми також без світла більше доби були, сьогодні аж три рази давали 30 хв, 45хв і, о щастя, вже годину є!. Маємо встигнути зробити як найбільше поки є! Ото нас навчили тамменеджмену!
Більше доби не було світла … добре , коли отоплення незалежне , в темноті , але у теплі сидиться краще . Тільки но дали світло - низький уклін нашим енергетикам та електрикам , бо після сьогоднішньої дуже гучної ночі - ми думали та молилися , щоб у ремонтників все вийшло з ремонтом хоча б завтра . Головне , що як поговориш з людьми - ніхто не нарікає на проблеми та невзгоди , бо з цим ми справимося , куди ж дінемося ?!
Люди одноголосно клянуть виродків безродних , що намагаються нас поработити , і ми всі точно знаємо , що Перемога буде наша ! Слава ЗСУ !
Світланочко , одужуй пошвидше , нехай Миколайчик принесе тобі торбу Сили та міцного Здоров’я ! ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ !
Йооой…як я довго не була в хатинці… 105 днів…
Козиних новин всі і не перекажеш… останні з маленьких радощів… козенятка напівкарликові народилися ,які ж вони іграшкові няшні ![]()
![]()
![]()
Вище, це їх прогулянка в два дні від народження. Листочки вже активно плямкали,мох їли,пеньки лизькали ![]()
А це вже такі пластичні ми в два місяці ![]()
Вони наче іграшкові
Вони такі ручні аж до не можу
… цупкенькі, ніжні гладенькі…точно плюшеві іграшки ![]()