МолоЧари. Львів

Зимові казки біля двору :snowflake::blue_heart::star2:

4 лайка

Ого, то в вас справжня зима! :heart_eyes: А в нас хіба що грязевиків можна ліпити - все чорне і мокре. Зиму нам обіцяють з понеділка :slight_smile:

6 лайков

Олю…в нас з першого числа як завалило красою…так і тримається… сьогодні почало танути трохи…то лопату взагалі не потягнеш :sweat_smile: не буде з мене Шварцнегера … дівчата мене вже вмовляють, щоб побігати по околицям, а я не пускаю бо постійно летить то сніг то дощ то мокрий сніг… а сьогодні туманом все вкрило… тільки і того, що пейзажем милуюся та тішуся,що птахи яблук визбирають… Снігурі сьогодні цілою зграєю на верхівках обліпихи та калини сиділи пригощалися, а дрозди по актінідії ділили добреники :green_heart::yum:

13 лайков

Піраканта дивом ще вціліла, зазвичай нею ласують в першу чергу :sweat_smile:

26 лайков

Ага :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: яка зима, такий і сніговик :gorilla::snowman_with_snow:

2 лайка

Краса яка:evergreen_tree::snowflake::snowman_with_snow:аж настрій піднявся, свята хочеться,а у нас така погана погода,кожен день дощі.

5 лайков

Днів два назад звернула увагу на щось незвичайне за вікном. А там на сусідчиному горіхові сила-силенна чорних чималих птахів, чимось схожих на шпаків. До нас прилітали їсти виноград, ще на шпалері є трохи. То мабуть були дрозди, а я не знала .

3 лайка

Так, чорні с жовтим дзьобом. А ще є співучі дрозди сіренькі, величенькі, по землі бігають…як тільки відлига навіть взимку, вони вже починають по весняному співати… самий ранній спів із всіх птахів… впізнаваний та улюблений… ще ніч на дворі… чотири ранку, а їх вже чути стає… а до п’яти ранку аж нічого вже не чуєш…тільки спів … повні вуха, легені, серце… бентежне передчуття весни :green_heart:
Також в нас багато дроздів (рос) Рябинников, також дуже позитивні пташки, їхніх дітей малими можна побачити ледь не під ногами… тому в час коли вони в такому малому віці, я закриваю котів … і своїх і сусідських :wink:
Одного разу пташеня, розміром зо три синички стояло посеред дороги, ми їхали машиною, а воно і не збиралося тікати, просто стояло, його мама на нього сварилася на кущі, а тому байдуже, на машину дивиться… мусила вийти і нагнати його… але він забіг під машину …і тоді вже вицарапували його з-під неї… в кущики віднесли. Доречі єдина перевага у ПЕТпакетиках, це те, що птаха зручно ним брати в руки і не лишати на ньому свій запах для хижаків відчутний… береш пакет,вивертаеш назовні, одягаєш на руку і береш пташку переставляєш куди треба…в нас їх тут море…тому і пакети мусимо мати…
Ці птахи охоче визбирують на землі різні равлики,слимаки молоді, оленки волохаті, із землі личинки хрущів та гусінь з капустянки.

12 лайков

От халепа, а мені з тими котами хоч розірвись, доводиться вибирати - або миші, або личинки хрущів :roll_eyes:

2 лайка

Так чого вибирати?
З пару тройку тижнів усього закриваю котів зранку і до ночі, вночі випускаю, пташки не бігають тоді :grin:… Котів ввечері від пуза годую, щоб на промисли їх не тягнуло… а в нас такі, що навіть коли ситі, то на мишу чатують все одно, аби погратися :sweat_smile:
А зранку приходять знову їсти…а я їх … цок в лобок і в мішок :joy:, жарт :sweat_smile: в гараж хай там мишей ловлять.
І все… хрущі поїдені, птахи цілі, коти вгодовані :joy:

11 лайков

Спокойствие… только … Спокойствие :snowflake:

22 лайка

Света,у тебя каждое фото- маленький шедевр.Из них надо коллекцию открыток создавать или на перекидных календарях как минимум печатать.
Я смотрю на это зимнее фото,и кажется сейчас стоит одеть валенки( которых у меня нет),но вот хочется именно в валенках)),так вот одеваю валенки и переступаю экран телефона ,и просто окунаюсь в эту шикарную зиму,чесно говоря я уже почти там,даже холод чувствую.Спасибо за твой талант.
В детстве читая художественную литературу,я всегда “проваливалась” в события описываемые в произведениях.Жила в жизнях героев этих книг.В этом мире меня могли несколько раз звать стоя прямо возле меня,и я не слышала какое то время зовущего.Вот глядя на это фото почувствовала что то подобное,когда можно переступить грань реальности.

11 лайков

Смотри кого я там уже встретила!Это настоящий снежный фавн,только он ещё малыш,только родился.

8 лайков

Аня … как красиво ты написала…я аж сама окунулась в твои чувства…
К твоим валенкам у меня есть бабушки платок… папа из Оренбурга привез ей на подарок… настоящий… теплый… нежный

4 лайка

Сказки бы тебе писать :snowflake::blue_heart:
Красиво у тебя получается … Впечатления остаются лёгкие, приятные и о́бразные…
Может я в иллюстраторы к тебе напрошусь когда-то… Если пригласишь)

8 лайков

А мы с Димой придумали сказку для святого Николая.Дима делал иллюстрации и придумывал персонажей,вместе повесили картины на видном месте,чтоб святой увидел что Дима его ждал,а я уже рассказывала историю и Димчику и Николаю.А наутро малыш увидел что Николай приходил и исполнил и его мечту.Сказки продлевают детство,а я из него выростать не собираюсь :star_struck:

16 лайков

Если только придумаю сказку достойную твоих фото,то для меня будет честью пригласить тебя .

1 лайк

Ловлю тебя на слове!
И… Договорились :wink::heart:

2 лайка

Мне конкурент растет … :wink:
Ты знаешь … из собственного опыта и детских воспоминаний и переживаний… рисование было той отдушиной, в которой ты забывал обо всем… ты рисовал свою сказку, свою историю… там были все счастливы … ретиво скакали кони по полю …ярко светило солнце… развивалась грива … простор… который был далеко далеко за пределами альбомного листа…и если и этого простора было мало…шли в ход побеленные стены и масляный мелок одного цвета…им и небо и река и мама с папой нарисованы…и всех подписать обязательно… АмАм и АпАп и ТаТа… благодарность несказанная родителям…мне разрешали рисовать везде пока я совсем крохой была… думаю, что этот опыт мне и дал чувство не боязни нового…, белого листа, холста, пространства практически в любом проявлении фантазии… и начинаниях

10 лайков

Фавн вышел добрый, из Нарнии.

3 лайка