Ось такий момент вдалося спіймати, шкода, що досить поганої якості… Скільки в тому малому тілі сили, грації, пластичності! Вони неймовірні істоти! На фото вона вже відірвалася від землі, летить, струнка, легка, зібрана, Грація! Скульптурна виваженість!
А можна було б обійти гілочку

на фото дівчинці два тижні.
29 лайков
Сьогодні приходили сусіди провідати козюх, сонечко пригрівало вирішили пройтися трошки. Десь пів години перед тим я дала дівчатам кальфостонік та Каті премікс (не одночасно і не змішую їх) і от хто брав останній раз премікс,може зауважив,що дуже пахтить той премікс жуйкою love is, навіть не цукерками. Козо-Мужчині Ірису дістався премікс, а Ірис улюбленець сусідки, вона його і цілує і чухає і на руки тягне, той балдіє
І от витягла вона його на коліна, щось йому розповідає, він повернувся їй до обличчя, мружить очі, понюхав носа, розслабився ,відригнув і почав жуйку жувати, а вона почула ароматизатор той з премікса і так здивовано- " ой! А ти що, їм жуйки даєш? Вони не ковтають їх?" 
Кажу" не ковтають, тільки пузирі видувають і приклеюють під партами ті, що вже пожували" 
21 лайк
Вчера так хорошо,тепло было, солнечно, девчата набегались веток погрызли с омелой, а сегодня снег
мокрый
сидим в домике,мекаем,требуем прогулки
5 лайков
Дівчатка! Вітання всім хто святкує!
Хто не святкує не вітаю 
Одразу кажу,що ми не святкуємо ніколи по загально прийнятих поняттях цей день, Але! Це завжди вихідний день
Весняний день! Всю зиму чекаєш того тепла, промінчика сонечка, перші листочки і квіточки, спів птахів і пахощів свіжого повітря… і от вихідний день,це шанс втрапити до лісу прогулятися, вийти в поле послухати птахів, сходити до річки і поспостерігати за мірною течією… А потім повернутися до теплого дому і заварити горнятко чаю, або кави, какао, цикорію з цинамоном, взяти до гарячого напою десертик, який можна готувати дооовго напередодні, бо сьогодні буде вихідний день
і відіспатися буде трохи більше часу ніж зазвичай. Зручно вмоститися в кріселко і почитати улюблені вірші… культурна програма в нас виконана поки на половину
приступаємо до десертика
з зефірними трояндами з полуницею 
Всім гарного весняного настрою!
29 лайков
Монстряка…
Хіба ж так можна? Мені здавалось, я вже на сьогодн’і смакоти наїлась і мене нічого вже не вразить і не портурбує…
Їм очима донеможу 
А що у вас в ефірі із поезії?
2 лайка
І я тільки з днюшки своєї сестрички приїхала …

6 лайков
И мы сегодня др шестого внука празднуем, 9 лет…
10 лайков
А у моего крёстного сегодня тоже День Рождения, а у его жены 23 февраля 
7 лайков
Ох, складне яке питання… постійно змінюється настрій та потреби. Нещодавно переглядала замальовки до дипломної роботи. Лесі Українці були присвячені графічні роботи, вирішила перечитати вкотре. Потім в мережі натрапила на тризер-трейлер офіційний мультфільму “Мавка. Лісова пісня” зовсім розпач взяв… мусила відкрити книгу з ілюстраціями до Лісової пісні Софії Караффи-Корбут, щоб “перебити” побачене … А також вирішила черпати натхнення зі світлин, які зробили під час подорожі до музею Лесі Українки в Колодяжному…і от одне за друге, та за третє і я за цей короткий час оновила в пам’яті деякі спогади та Образи яких давненько бракує для повсякденних роздумів Для натхнення переглянула вірші Івана Франка, Василя Стуса, Василя Симоненка,а от зараз розкрила Кобзар… “я не модна” “не на волне” сучасне сприймаю з настороженістю… люблю дуже народні українські пісні, ще одне з дивовижних переживань дитинства,що лишилось на все життя, це звуки бандури… одним словом, то за живе мене бере.
10 лайков
Встала весна, чорну землю
Сонну розбудила,
Уквітчала її рястом,
Барвінком укрила.
А на полі жайворонок,
Соловейко в гаї –
Землю, убрану весною,
Вранці зустрічають
Т.Г.Шевченко
25 лайков
Які дивовижні зміни у природи. Зранку йшов сніжок, потім сонечко, веселка, знову сніжок, холоднооо
4 лайка
О пятій ранку вже чути птахів… Місто ще спить, не чути, навіть здаля, машин… А дівчата мої вже поснідали повитирали об мене писки
і вляглися насолоджуватися ранком.
Одна із улюблених моїх звичок,так розумію,що дівчата теж не проти, навіть дуже не проти
коли вони поїдять зерно і на носиках лишаються крихти і залишки макухи, висівок вони облизують носа собі і чекають і підставляють мордашки,щоби їм обтерла я ті крихти
. Які вони при цьому потішні, оченятами лупають, і не ворухнуться,хоча я другою рукою навіть не притримую їх, а обтираю мордахи одною, а вони, як я в дитинстві, коли мама носовичком витирає тобі крихти, цукерки, чи варення з обличчя, а тебе аж водить від кожного дотику
але ти стоїш і чекаєш, коли мама все ретельно витре і наче по команді “відімри” ти далі смокчеш льодяник, гризеш чоколяду, чи хрумаєш сухарики. Так і дівчата мої, замазалися, почекали поки їх витру і далі жують сіно,жуйку чи смикають за куртку.
Доброго та весняного всім ранку! 
28 лайков
Вечірній не робочий настрій з гарячим цикорієм та ванільним маршмелоу 
19 лайков
Ой, а там на фоні такий фасад олівцем цікавий!
3 лайка
Это старый эскиз-проект особняка с лепниной, муж отдал мне свои рабочие “залежи” на расстерзание 
1 лайк
Все в сейф! Или в кучу коробок - и на чердак!
Никаких растерзание, вы что!
Это для вас “старые залежи” , а для мелких это будут неописуемые сокровища!
5 лайков
Оля, у нас уже самых ценных залежей это только тех,что по работе 4! Шкафа (советских,старых больших) плотно набитых
скоро отдельное хранилище для этих сокровищ строить придётся. Ну и Вы скорее всего понимаете и знаете сколько всего всегда надо художнику ( подрамники/холсты/рамы/стекло,бумага,картоны,кисти,валики,ленолиум, литографский камень, метал пластины,тиски,кожа замш ,гвозди
,краски разнообразные, куча всякой фурнитуры,ниток,тканей, резцы,карандаши…) Можно продолжать до бесконечности, это я молчу про библиотеку, залежи открыток,журналов,репродукций,марок… Только на все это пол дома надо
ещё и рабочие эскизы хранить, то лучше в дом ещё одну козу поселить 
3 лайка
Ага, я тоже мечтаю про “системный порядок” совместимый с моей натурой запасливый мышки… А тут ещё два Плюшкина под боком… Поэтому у нас что не дом - хранилище… А мелкому - кайф! Он ещё и умудряется во всем этом безошибочно ориентироваться и помнит, где что!
3 лайка