Доброго дня. У нас на форумі є розділ Сыроделие
заходьте туди, там є багато рецептів, але без досвіду краще починати з Бринзи, Адигейського сиру потім Качотта. І @6661280 Кетрін правильно дала пораду
Звичайно можна, але не багато. Потрошку. А те, що лизунець не хоче, то нічого, нехай висить у неї за потреби вона його лизатиме.
хочу поздоровити форумчан католицької віри з різдвом хрестовим здоров’я і божої благодаті
Сода у коз должна быть в свободном доступе, как и соль - лизунец.
Одни её почти не едят, вторым не успеваешь подсыпать. Это всё нормально. Козы сами знают сколько кому надо. Просто у всех разный организм, и потребности в тех или иных элементах тоже разные.
Не хватка соды у некоторых особей может привести к плачевным последствиям.
мої козочки якось змогла з фоткати і вставити
доброго дня я напевно не нормальна мені все кажеться щось не так підскажіть козочка вкотилась 10 днів назад чи можутьбути виділення
виділення в кози після окоту можуть бути на протязі місяця так що це нормально так як і те що ми кожен за щось переживаем за своіх кіз і не тільки
дякую тут дійсно однодумці
Можуть ще і в різних варіантах бути. Тиждень-два чисто, а потім багато.
Доброго вечора форумчан однодумці може хтось поділиться рецептом купила на заквасочці сир голандський .молочний. гречеський йогурт.ряжанка а рецептів не дали де можна найти
Вони пересилають на електронну пошту. Відкривайте ту що вказали в замовленні і знайдете рецепти. Або пишіть Світлані.
Доброго вечора дівчата з наступаючим святом жінки я дуже хочу що хтось порадив явже писала що у кози первородки чогось обсипали вим’я я лічили вона була на продажу її забрали люди тепер чуть похожа сип у другої уход належний підстилки чистка щоденно
Запитайте в темі про " все проблемы с выменем" тоді фахівці швидше побачать Ваше питання
Всіх однодумців хто сьогодні святкує пасху зі святом здоровячка і успіху у вашій не легкі справі
Доброго ранку дівчата підкажіть зпмучилась геть а грошей пішло не перерахувати короче мені з козеням привезли псевдо віспу вим’я у коз після родів виступало уже колода даже анфлурон 13 днів всякі мазі день два легше і знов так вроді все нічого може хтось з таким и проблемами був порадьте козеня було десь. З тернопільської обл
Там помилка вим’я обсипало
Ніхто не зустрічався з такою їпроблемою
Ви б запитали у темі ветеринарія, а бо про здоров’я кіз. І чи точно то віспа? Пошукайте на форумі є подібні теми.
В моєї кози було висипання після окоту, я довго з ним мучилась. Вина другий раз мазала мазью “дипантол”, що наша Інна виготовляє- все швидко загоїлось. Але на других кізок не передалось
Дорогі форумчан з святом здоров’я і божої благодаті і що ваша не легка праця приносила вам задоволення і достаток мирного неба великих досягнень в козоводсві