Марусины козы, ЛПХ

Ну и слава богу, что все обошлось.

2 лайка

Сьогодні якийсь метушливий день, ввечері вирішила відволіктись від всіх проблем і трошки помиловарила.

24 лайка

Як піроженки! Красиве! Таке милко тільки на подарунки, його ж жалко використовувать.

1 лайк

Дякую, взяла 2 на подарунки, а інші донька склала у свій лоточок з милом і передивляється, а то грається ним і замовляє якої форми і кольору мила у неї не вистачає.

5 лайков

Козенятам завтра тиждень і вже цікавляться сіном, мама так смачно хрумкає

24 лайка

А я почему то о желе подумала. :yum: Очень аппетитно.

2 лайка

Вчора мама пекла до ночі, а донька сьогодні прикрашала. Мені не дозволяла, кожну пасочку сама.

25 лайков

Маленькая помощница :hugs: это же так классно и истинно по семейному! Настоящий пасхальный кулич сделанный с любовью! :rose: :heart:

4 лайка

Спасибо, Людмила! Когда красили яйца, меня проганяла, мама я сама, мама не трогай. А я себя вспоминаю, я тоже все хотела сама делать.

2 лайка

Вчора в мене була психологічна травма, на 5 році мого козоводства, прийшлось вперше різати козенят.
Коли різали я втекла до хати, щоб нічого не бачити, потім мені тільки м’ясо принесли. Козликам було по 2 місяці, але такі жирненькі. Не знаю чи пересилю себе спробувати м’ясо.

3 лайка

Іра, до всього поступово звикаєш. Мені все різати шкода, але м’ясо я люблю. Коли ріжуть козенят іду подалі щоб не чути і намагаюся на щось інше переключитися, а коли в хаті то це вже просто м’ясо. Декілька років ми теж роздавали козенят зразу, були й такі, що вже по місяцю віддала за так :scream:, бо мені було шкода різати, а люди з’їли і напевно покрути біля виска :grimacing:. Почали різати тільки тоді коли купили цуценя німецької вівчарки якому потрібно було м’ясо і тоді я прозріла яка я була дурна. Тих що на м’ясо стараюся не називати, але всеодно люблю.

6 лайков

Я попередні роки теж віддавала просто так, а в цьому всі мені почали казати, що це м’ясо, чому я собі купляю, а це роздаю.

4 лайка

Да, девочки , вы правы. Но, видимо , это должно прийти с годами. Я тоже, в этом году попродавала козлят по 100грн. Немогу себя пересилить.

5 лайков

И у меня это очень больная тема, знаю, понимаю, а как дойдет до дела- справлюсь ,пересилю ли себя, или снова пораздаю , сложный вопрос :scream:

6 лайков

Ми перших козенят продали, а потім такого величенького козлика віддали сестрі на м"ясо. Її діти ходили на майовку, жарили шашлики з того козлика і ввечері спеціально приїхали до нас і привезли те м"ясо-шашлик. Тепер нікому нічого не віддаємо, всі, крім старшої дочки, їдять і облизуються. Так що їжте на здоров"я, корисне м"ясо, а дитині можна наготувати всякої вкуснятіни. Озвучувати походження м"яса не обов"язково.

9 лайков

Про озвучення походження м’яса , згодна на всі сто. Ми кажемо молодшій донці ,що продали ,і купляємо шоколадку :shushing_face::grin:. А тушку як бачить ,то тут уже варіанти - купили , на охоту хтось сходив , чи подарували м’ясо . Хлопці пообрізали кістки - м’якушу виходить прилічно так - котлеки ,пельмені - діти лопають і не думають що то . :grin::thinking::stuck_out_tongue_winking_eye:

5 лайков

А ми “міняємо” на баранину в фермера. Малий дуже цю “баранину” поважає.

12 лайков

В мене знову проблема, вчора забрали у мене кізку (2.5 місяця), у доньки травма, сльози, чому я віддала козеня.
Сама собі думаю, може купити їй камерунку чи карликову козу, але де прийдеться шукати козлика їй? Сама хочу альпійку, вдома навіть боюсь озвучити свої думки. І порадитись нема з ким, тому звертаюсь до вас.

Вернуть нельзя? Я бы тоже ревела.

1 лайк

Ще одна осталась вдома, але доньці потрібно щоб всі були, і зажди були маленькі щоб з ними гратись.
Тому виникла ідея про камерунку.

2 лайка