Під пузом обіймала, як тільки положила руки - живіт твердий, а як легенько підіймала - ставав м’яким.
А пузырь на последе висит или он лопнул, может просто веса не хватает, поэтому не входит… но лучше набери ветеринаров, пусть скажут что делать, но я бы просто залезла и проверила…
Пузиря нету, єто меня и безпокоит. В козу никогда не лазила, даже не знаю как єто делать.
Ирочка, девочки правильно говорят, звони нашим ветеринарам и они тебе всё подскажут и объяснят, держим за вас с Снежкой кулочки. Оля сейчас на форуме, можно её позвать.
Іра вітаю з малятками , хай ростуть здорові. Як Снєжка, є якісь зміни?
Дякую. Ой, перелякалась добре. Місце разом зі Снєжкою ледве народили, я почала підіймати під вименем легенько вверх і з’явився пузир, ще легенько так робила, а вона бідненька стоїть як вкопана, так потрошки і вийшло місце. Я мокра, вона вимучена, але коли я забрала місце вона пішла і почала скубати сіно, я їй три віники на вибір дала, то там листочка скубне, то там. Дякувати Богу і вашим порадам і підтримці, буду надіятись що все буде добре.
Ще залишилась Пассія.
Ирочка, так и будет. Снежке скорейшего восстановления, а малышам расти крепкими.
Поки моя Пассія думає, народжувати сьогодні чи ні, напекла млинців, донька вчора просила, але з Снєжкою не було часу.
Іра, як там Снєжка? Малиші сосяють? А млинці - це хорошо, коли жуєш, нерви заспокоюються.
Снєжка, потроху їсть сіно, попила теплої водички, вибрала кленовий віник і трошки його поскубала.
Козенята ссуть маму.
Оля може їй якісь вітаміни для відновлення подавати (кальфостонік даю постійно)?
Іра, я думаю кальфостоніка вистачить, бо більше норми вітамінів теж не добре. Вона потихеньку відновиться.
Нарешті на 152 день народила моя Пассія, дочекалась щоб я пішла на роботу і рада старатись, брат в обід звонить і каже що вона родить і одне вже є, забрав мене з роботи, приїзжаємо, а там вже друге лежить. Дивлюсь, стирчать задні ноги третього😲, допомогла йому народитись, водички Пася не захотіла і поїхали на роботу. Ввечері напоїла, пуповини обробила, а там два хлопці і дівчинка.
В мене 4:3 на користь хлопців.
Вітаю з козодітками! Хай малеча росте на радість. А коза мама радує Вас молочком.
Інно, дякую, надіюсь що так і буде.
От як гарно вийшло! З поповненням!
Ирочка с пополнением! Пусть все будут здоровенькие, мамочкам молочка!
Ирочка прими и мои поздравления, всем крепкого здоровья.
Ирочка, звони нашим ветеринарам. Не затягивай.
Ира,как там козочка?
Спасибо, Татьяна, все хорошо.