Маленькое козье хозяйство "Ромео&Джульета"

У моїх родичів дівчинка пішла в садочок в 1 рік і 9 місяців. Самостійна, страх. З горшком проблем не було, вона туди всіх ляльок садить, одягається. Їсти її дозволяли , трохи розсипала, а потім навчилаь. А в суботу всіх будить - пішли на роботу!
Дівчата, діти виростуть, проблеми забудуться і тільки хороше згадуватимете.

10 лайков

Я їй теж дозволяю, правда потім вже не курей кликати треба а хрюх під стіл, та то нічого, сина сама годувала, до останнього просив щоб я годувала і тепер їсть довго і бавиться, виросте зміниться, і я розумію що самостійність краще, та в себе під носом не завжди можу ту межу розгледіти.

5 лайков

Я меншого внука напихала років до 7. Потім йому стидно стало, їсть погано, хоч і любить бабусин борщ. Без борщу - караул, весь у дідуся, тому як нема борщу - голодовка. А суп у нас не їдять, геть і слово таке не кажи

2 лайка

Оля, не переживайте, як вам ну аж дуже треба буде їхня самостійність, то вони навчаться аж бігом і їсти і вдягатись.
на рахунок вдягатись, пам"ятаю, що син трохи міг сам одягатись, але ну дуже лінувався. І от, коли всі йшли гуляти, а він дома сидів через свої лінощі, то на третій раз вдівся аж бігом, я тільки з замком і шнурками могла помогти.
На рахунок їжі, то завжди дозволяла самим їсти, хоч і дійсно деколи треба було

але навчились.
Діти хитруни ще ті

7 лайков

Я знову на вогник)
Як справи з тренажерним залом?
Була сьогодні на тхеквондо і після тренування згадала ваш перший раз. У мене була велика перерва, а сьогодні так назаймалась що в очах темнішати почало.
Але все таки кожне тренування такий заряд адреналіну, і бадьорості.

6 лайков

Оля, нельзя так. Постепенно нагрузки давайте! Очень настороженно отношусь к подобного рода отношению к тренировкам, особенно после смерти девушки в Носовке в тренажерном зале. С места в карьер - не всегда хорошо.

2 лайка

Поздоровляю з першим тренуванням!

Я хожу регулярно, мені вже все менше і менше темніє в очах…сьогодні взагалі чудово…

якось всеодно потроху в мене не виходить, радять одну годину ,

а я займаюсь 2 години: бігова дорожка 30 хв. {Зарядка, вправи на пресс , розтяжка } 45-50 хв. Потім з годинку самі тренажери з вагою, а потім 10 хвилинок кардіо в невеликому темпі…

Після тренувань , поки приходжу додому , зявляється бажання з’їсти слона… то тепер купила собі термокружку і заварюю протеїновий коктейль. Його рекомендують вживати після тренувань через пів години. Мені це дійсно допомагає, і апетит вечором після залу знову робиться адекватний.

Ну і на кетохарчувані сижу , вже пішов 3 місяць… найбільш комфортнішої дієтичної моделі харчування я ще не бачила, а я на собі перепробувпла все і всі відомі дієти і голодування і т.д…

Веду фотощоденик в інстаграмі, заходьте в гості :innocent:

Подписывайтесь на меня в Instagram! Имя пользователя: _ya_saman
https://www.instagram.com/_ya_saman?r=nametag

7 лайков

Цілком згідна, але ще не можу розрахувати до кінця. Захоплююсь і не помічаю міру.

Заходила, ще не дуже в інстаграм розбираюсь. Підпишусь.

Дякую)
Тренування було не перше, регулярно не виходить, коли чоловік підміняє з меншою я з старшим займаюсь. Раз на два тижні, коли і на три.
Чудово що регулярно виходить і вже втягнулись.
З їжею не помітила що сильно тягне, вже і сама розгрузки хочу, солодке вже скоро через ніс лізти буде. Знайду час почитаю про дієту, вже планую, та ще не припікло похоже.

1 лайк

Я взагалі вважала її самою ворожою програмою після фейсбука, до людини… ніяк не могла логіки впіймати… але через пару днів наче вже освоїлась… вона мені тепер цікавіша навіть за фейсбук, саме своїм фотощодеником.

2 лайка

Фейсбук взагалі ні про що , в інстаграмі є цікаві блогери , і сторінки можна знайти тільки на ту тему яка цікавить ,є і з фото і з інформацією . Тільки там треба постійно оновлювати фото ,сторіс, писати цікаві тексти (в мене з цим проблема) , хештеги ,щоб більше людей побачило .Тільки якщо багато у людини підписників , то не завжди відповідають на питання ,
а от форум , виявилося приходить на допомогу оперативно :relaxed::wink: і відповіді впринципі тут можна на всі питання отримати.

6 лайков

Это да, я себе подписалась на кучу блогеров и гуру по кетопитанию, а так же таких как я диетчиков (вместе веселее) и вижу и рецепты и статьи и размышления как минимум из 30 разных источников… а еще про фитнесс читаю… ну и на поставки рыбы подписалась, и на магазины спорт одежды. Мне понравилось, оказалось удобно, и без мусора , как на ФБ.

Популярным блогером не стоемлюсь быть, и в принципе блог веду исключительно для себя…

А еще у меня очень часто начали спрашивать, а что, а как и т.д. и что едишь, и что нельзя, и так далее, то я их отправляю к себе на страничку и говорю, что там все есть и в картинках.

Ато пару раз пораспиналась, есле бы хоть с пользой, так люди отобрали часть моего времени, пока вайбером строчила и живьем рассказывала…кучу сил и энергии… а это было наверное не более, чем праздныи интересом…
Поэтому сейчас посылаю к себе на страницу и говорю, что есть там еще таких милионы. И не трачу лишних усилий на какие то убеждения…

А еще с единомышлениками веселее худеть, ходим смотрим фото, коментируем…обсуждаем.

5 лайков

Я вчера от большой лени и буйства фантазии ввиду кучи свободного времени изобрела потрясающе бюджетный, но не менее вкусный способ поедания белокачаной капусты!

Капуста гриль!

Сверху полить соевым соусом, маслицем и посыпать кунжутом .

21 лайк

А ты ее отваривашь перед этим?
Я отваривала большие куски, валяла в яйце и сухарях и жарила. Очень вкусная получается.

6 лайков

Та не…силиконовой кисточкой намазала растительное масло доя вкусной корочки и пожарила . Не отваривала. Подержала подольше…

3 лайка

Ну вот и началось!
Я уже по дому бегала в одном сапоге , собираясь в салон красоты, муж быстро принял роды, мы дите вытерли , накормили и поехали наводить себе красоту неописуемую :star_struck:

Это девочка, необычного цвета. Мы думали, что она черная, а она цвета бурой медведици. У меня еще небыло коз такого цвета.
Порадовала меня Забавушка, ой как порадовала…

А это я , добавила себе немного огоньку и задора и отрезала космы те, надоели!

57 лайков

Тебя скоро с дочкой путать будут!

6 лайков

Юлия, поздравляю з хорошим началом!
Ви, хорошеете и хорошеете!

3 лайка

Красотка! Агонь! Пусть мамы-козюли радуют необычайной красоты детками , молошных окиянов с сырно-масляными Говерлами :wink:

3 лайка

Спасибо ! И сил, что б все это оприходовать переработать! :money_mouth_face:

2 лайка

Юля, муж тебя узнаёт? :grin:
Такое преобразование!

1 лайк