Оце так зміни, видно що розмова гарно подіяла. Класно що так все відбулось.
Сауна це чудова штука, раніше в банях мій тато працював і я туда часто ходила, правда більше в басейн, чомусь маю непереносимість великих температур стає погано. Але є ще класна штука дізналась від мого другого татка свекра, називається чугунна ванна) так от ставиться на вулиці, можна обмурувати, вивести трубу для дима, тоді під одною частиною ванни розпалюється вогонь, при повній ванної води, потім туда лягаєш і отримуєш нізчим не порівняні відчуття. Колись ми їхали на захід на мотоциклі восени в сноубордських комбінезонах, це 450 км, під кінець я голову вже тримати не могла. Так тоді і перший раз спробувала тато нам загрів ванну, на слідуючий день нічого не нило і крепатури не було. Так і в нас ванна з’явилась, тепер де ми не живемо обов’язково собі таку майструємо. Найкраще відчуття це коли мороз, сніг, чисте зоряне небо, пропаришся гарно, до дому ідеш паруєш, то шкіра потім наче у малюка стає.
Вже декілька раз про цю дієту чула, ще не мала коли вникнути, але є вже кумедна ситуація, приїжджав до нас товариш, він каже я крупи і т.д не їм, лиш білок і овочі це скорочено, і каже сижу на кетозній дієті
в мене трохи сміх не вирвався, але зтрималась ( до цього про кетогенну дієту не чула), зрозуміло було що він помилився, але кумедно вийшло.
Обов’язково почитаю про неї, знаю що в інстаграмі ведете по ній сторінку, але я ще в інстаграмі не дуже, по троху розберусь.
Вільний час це чудово, є коли засумувати за роботою. Я поки що все набігами роблю, то тут то там.
Але надія є читаю про ваші досягнення і розумію що ще рік, два і теж зможу більше своїм часом розпоряджатись.