ЛПХ "Рог изобилия"

Та Муза нічого відійшла, а Берточку сьогодні ковбасить, сьогодні 150 день, так місто собі не найде. Цілий день лежить, сумна, а як встає так прогинається, видно, що болить. Ночі сьогодні в мене не буде. Ну це все не страшно, аби все нормально.

8 лайков

Дай Бог. Легкого окота .

3 лайка

Дякую Марин.:rose::rose::rose::rose::rose:

2 лайка

Ну, Вы там пишите, если что…

Наташенька лёгкого окота вашей Берточке.

Наташа,как там козочки? Берточка уже с киндерятами?

Дякую дєвочки за підтримку. Відстрілялися, правда так кричала, що мабудь усе село чуло. У мене ще так кози не кричали. Помагала, бо не могла видуть. Ішло правильно, послід родила через 30хв, надіюсь, що це нормально, бо завжи послід виходив через дві години. Ну і кульмінація, родила козлика 3600 гр

41 лайк

Мои в том году тоже родили по одному козлу. Бельчонок так орала,что муж в сарай примчался с огромными от страха глазами :flushed: впервые тогда увидела мокрые глаза мужа, не ну а что, мужчины они такие :face_with_hand_over_mouth: роды для них стресс :astonished:

15 лайков

Ната, вітаю. Ви молодці. Роздоюй тепер козочку щрб було багато молочка. На сир.

3 лайка

:joy: вы бы видели какие глаза и паника общая была у моего брата, когда коза при нем начала рожать :face_with_hand_over_mouth: и нас с Женей не было на месте… Ох я насмеялась…

9 лайков

Вим’я м’якеньке, легкодойна, але козочка гарна танцюристка :joy:. Буду роздрювать, в мене на неї надія велика. У неї баба зааненка, а дід 100% альп з Лукачівки .

10 лайков

Наташа вітаю з почином :heart_eyes::revolving_hearts::baby_bottle:! Козочкі швиденько відновити сили і порадувати тебе молочком.

4 лайка

Дякую, Наташа. Надіюсь, що порадує молочком, бо вирішила попробувать молозива, що раніше не робила. Так молозиво смачне, без якихось не приємних присмаків, тільки дуже жирне, як сливки густі.

6 лайков

Оля назвала козлика Друг. Тепер від нього не відходе. Навіть хлопці сьогодні поїхали, після карантину додому то не плакала. Сказала у мене є Друг, а у вас нема :grinning:

14 лайков

Поздравляю с малышком! Молочка вам побольше!

1 лайк

Дякую Інна :rose::rose::rose::rose::rose:

Наташа, цілуй Олю від мене. Яка розумничка! Для мене завжди було важливо, щоб діти не плакали, коли батьки залишали їх у нас. Теж придумували внукам заботу - курчата-каченята-поросята, навіть щось на городі садити. Згадалось, як весною 14-го року був у нас менший внук, уговорила, що будемо садити чарівні боби (звичайні, червоні). От садимо цибулю, а він в кожен рядочок на початку і в кінці кладе по 5 бобів і радіє. А тут до вечора ще і коза окотилася, привела одну кізку. Радості було! Він ту Мартусю так любив, а коли приїхав старший брат на канікули (кінець березня), то такі ревнощі були - моя Мартуся!.

11 лайков

Оля це наша розрада. Хлопців до мене не підпускала кричала моя бабуся :grinning:.

1 лайк

Наташа вітаю тебе козочці міцного здоров я а тобі багато смачного молочка В мене 2 кізка теж родила 1 парубка 4,5кг

24 лайка

Дякую за привітання :rose::rose::rose: