Та Муза нічого відійшла, а Берточку сьогодні ковбасить, сьогодні 150 день, так місто собі не найде. Цілий день лежить, сумна, а як встає так прогинається, видно, що болить. Ночі сьогодні в мене не буде. Ну це все не страшно, аби все нормально.
Дай Бог. Легкого окота .
Дякую Марин.
Ну, Вы там пишите, если что…
Наташенька лёгкого окота вашей Берточке.
Наташа,как там козочки? Берточка уже с киндерятами?
Дякую дєвочки за підтримку. Відстрілялися, правда так кричала, що мабудь усе село чуло. У мене ще так кози не кричали. Помагала, бо не могла видуть. Ішло правильно, послід родила через 30хв, надіюсь, що це нормально, бо завжи послід виходив через дві години. Ну і кульмінація, родила козлика 3600 гр
Мои в том году тоже родили по одному козлу. Бельчонок так орала,что муж в сарай примчался с огромными от страха глазами впервые тогда увидела мокрые глаза мужа, не ну а что, мужчины они такие роды для них стресс
Ната, вітаю. Ви молодці. Роздоюй тепер козочку щрб було багато молочка. На сир.
вы бы видели какие глаза и паника общая была у моего брата, когда коза при нем начала рожать и нас с Женей не было на месте… Ох я насмеялась…
Вим’я м’якеньке, легкодойна, але козочка гарна танцюристка . Буду роздрювать, в мене на неї надія велика. У неї баба зааненка, а дід 100% альп з Лукачівки .
Наташа вітаю з почином ! Козочкі швиденько відновити сили і порадувати тебе молочком.
Дякую, Наташа. Надіюсь, що порадує молочком, бо вирішила попробувать молозива, що раніше не робила. Так молозиво смачне, без якихось не приємних присмаків, тільки дуже жирне, як сливки густі.
Оля назвала козлика Друг. Тепер від нього не відходе. Навіть хлопці сьогодні поїхали, після карантину додому то не плакала. Сказала у мене є Друг, а у вас нема
Поздравляю с малышком! Молочка вам побольше!
Дякую Інна
Наташа, цілуй Олю від мене. Яка розумничка! Для мене завжди було важливо, щоб діти не плакали, коли батьки залишали їх у нас. Теж придумували внукам заботу - курчата-каченята-поросята, навіть щось на городі садити. Згадалось, як весною 14-го року був у нас менший внук, уговорила, що будемо садити чарівні боби (звичайні, червоні). От садимо цибулю, а він в кожен рядочок на початку і в кінці кладе по 5 бобів і радіє. А тут до вечора ще і коза окотилася, привела одну кізку. Радості було! Він ту Мартусю так любив, а коли приїхав старший брат на канікули (кінець березня), то такі ревнощі були - моя Мартуся!.
Оля це наша розрада. Хлопців до мене не підпускала кричала моя бабуся .
Наташа вітаю тебе козочці міцного здоров я а тобі багато смачного молочка В мене 2 кізка теж родила 1 парубка 4,5кг
Дякую за привітання