Все ніяк не наважусь
Відкривайте сторінку, у вас є що показать і розказать. Ну і за мене не забувайте і мені показуйте
Наташа @Nata78 іди на внуків дивиться.
мама 37.5процентів
Дітки виходить 59%. Покажете фото, коли вже будуть жваві і бігатимуть.
Звісно покажу ще і других його діток як дасть бог все буде добре
Сьогодні у моєї Берти 149 день кітності, а вона навіть не готується. Зв’язки ще не розійшлися, вим’я ще слабеньке. Я стараюсь не хвилюваться, з вечора общупала і сплю, а в ранці жду коли чоловік із сарая прийде. Він вранці їм сіно кладе, а я тоді вже дальше біля них сама. Мабудь вона жде коли плюсова температура буде на вулиці.
Скоро, Наташенька, скоро…
У меня видишь, те кого жду и не думают, а 2 первокотки уже отстрелялись😍
А у мене всі первокотки і я ждала раніше. Якось у мене первокотки завжди раніше приводили, а ця держе інтригу. Ну я до неї не бігаю, думаю може швидше роде
Мои эти получается спецом ждали, когда я в сарай прийду…
Летом закваска хорошо и быстро созревает и кислотности почти и нет,только если перестоит,а зимой да есть хорошая кислинка особенно из ржаной муки,много соды не положишь…
У мене на заквасці зовсім кислоти не чуть. Мені навіть хочеться трішки кислинки. Може, що привикли до хліба на дріжжах.
Это если сахар хорошо положить я часто без сахара делаю 1ч.л соли и все
Ну, що дострибався мій півень,не хотівши Серьожа поламав йому ногу, тепер буде бульйон.
Ой, а я недавно курочку зашибла Она у нас очень наглая была, всё время в середину козих мисок залазила во время трапезы. Те, естественно, ее головой пытались отмахнуть, при этом кучу зерна выворачивали. Я ее пару раз вышвыривала из миски. Видимо, сильно зашибла. А потом ещё и калиткой ее случайно неаккуратно отодвинула Не выжила после этого курочка.
Кажуть наглость друге щастя. Але, як показує практика не завжди.
Чомусь сьогодні неспокійно веде себе Муза. Окіт повинен буть через місяць, а вона сьогодні повітря нюхає, підмекує і сумна. І думаю чи лягать мені спать чи ні. Що її хвилює чи бува не захворіла?
Тільки вчора прочитала про ваших курочок та півників і раз…і у мене сьогодні така намалювалася. Ні, вона не вредна була, але видно хтось на неї вчора наступив. Сьогодні дивлюся одна курочка лежить і не встає, на пузі і тільки голова піднята. Молоді півники (іх ще 2 залишилося, думала що вже немає, а вони, як конкурентів прибрала почали співати) до неї примощуються її товкти. Прийшлося зарізати. На бедрі гарна гематома була.
Наташа, як козочка почувається?
Ната, ну как там Муза?