ЛПХ "Рог изобилия"

Все ніяк не наважусь

1 лайк

Відкривайте сторінку, у вас є що показать і розказать. Ну і за мене не забувайте і мені показуйте :joy::joy::joy:

3 лайка

Наташа @Nata78 іди на внуків дивиться.:grinning:

1 лайк

мама 37.5процентів

1 лайк

Дітки виходить 59%. Покажете фото, коли вже будуть жваві і бігатимуть. :hugs:

1 лайк

Звісно покажу ще і других його діток як дасть бог все буде добре

2 лайка

Сьогодні у моєї Берти 149 день кітності, а вона навіть не готується. Зв’язки ще не розійшлися, вим’я ще слабеньке. Я стараюсь не хвилюваться, з вечора общупала і сплю, а в ранці жду коли чоловік із сарая прийде. Він вранці їм сіно кладе, а я тоді вже дальше біля них сама. Мабудь вона жде коли плюсова температура буде на вулиці.

13 лайков

Скоро, Наташенька, скоро…
У меня видишь, те кого жду и не думают, а 2 первокотки уже отстрелялись😍

3 лайка

А у мене всі первокотки і я ждала раніше. Якось у мене первокотки завжди раніше приводили, а ця держе інтригу. Ну я до неї не бігаю, думаю може швидше роде :blush:

6 лайков

Мои эти получается спецом ждали, когда я в сарай прийду…:hear_no_evil:

2 лайка

Летом закваска хорошо и быстро созревает и кислотности почти и нет,только если перестоит,а зимой да есть хорошая кислинка особенно из ржаной муки,много соды не положишь…

У мене на заквасці зовсім кислоти не чуть. Мені навіть хочеться трішки кислинки. Може, що привикли до хліба на дріжжах.

2 лайка

Это если сахар хорошо положить я часто без сахара делаю 1ч.л соли и все

1 лайк

Ну, що дострибався мій півень,не хотівши Серьожа поламав йому ногу, тепер буде бульйон. :ramen:

7 лайков

Ой, а я недавно курочку зашибла :sob: Она у нас очень наглая была, всё время в середину козих мисок залазила во время трапезы. Те, естественно, ее головой пытались отмахнуть, при этом кучу зерна выворачивали. Я ее пару раз вышвыривала из миски. Видимо, сильно зашибла. А потом ещё и калиткой ее случайно неаккуратно отодвинула :sob: Не выжила после этого курочка.

9 лайков

Кажуть наглость друге щастя. Але, як показує практика не завжди.

7 лайков

Чомусь сьогодні неспокійно веде себе Муза. Окіт повинен буть через місяць, а вона сьогодні повітря нюхає, підмекує і сумна. І думаю чи лягать мені спать чи ні. :thinking:Що її хвилює чи бува не захворіла?

3 лайка

Тільки вчора прочитала про ваших курочок та півників і раз…і у мене сьогодні така намалювалася. Ні, вона не вредна була, але видно хтось на неї вчора наступив. Сьогодні дивлюся одна курочка лежить і не встає, на пузі і тільки голова піднята. Молоді півники (іх ще 2 залишилося, думала що вже немає, а вони, як конкурентів прибрала почали співати) до неї примощуються її товкти. Прийшлося зарізати. На бедрі гарна гематома була.

1 лайк

Наташа, як козочка почувається?

Ната, ну как там Муза?