ЛПХ "Рог изобилия"

Наташа дякую. Аж легче на душі стало.

1 лайк

Не хвилюйтесь.На перших днях козляткам хватає,вони не голодні,коли ви віддаєте ім все здоєне молочко. А потім козочка добаве і ви козляткам добавите,а який окот у козочки і скільки молозива здоіли?

2 лайка

Четвертий окот. Первий раз здоіла 280гр. Вимя масажирую. Але воно пусте.

1 лайк

Молозива малувато,а козлят не підпускали вообще,вим’я м’яке .

Вимя мякеньке, тепленьке. Козляток не підпускала, я забоялась що ім там буде холодно. А так вони щас біля грубки в теплоті.

1 лайк

У мене була коза привела козлят,а молозива майже не було,вим’я висіло як тряпочка,а на третій день молочко появилось і все наладилось. Так,що почекайте,я думаю буде все гаразд.

2 лайка

Баду надіятись і чекать що все буде добре. Дякую що розвіяли моі думки що вже щось не так.

1 лайк

Оля ось найшла тему,почитай,але не спіши панікувать.В основному молочко на третій день прибуває,ну ти для себе почитай. Очень мало молока после окота І у горі є лупа нажми і пропиши запитання,і почитай дуже багато цікавого і повчального.

3 лайка

http://forum.kozovod.com/t/u-kozy-net-moloka-posle-okota/13351ось іще тема.На форумі дуже багато таких тем і про раціони.читайте і дивись десь ,щось і собі на замітку візьмете.

1 лайк

http://forum.kozovod.com/t/u-kozochki-posle-okota-net-moloka/1997Найшла тобі ще одну темку,разом с тобою і для себе перечитую. Якщо читаєш про якісь уколи чи ліки без консультаціє ветлікаря нічого не роби. Ну іще раз повторюсь не панікуй,трішки зачекай.

5 лайков

Ната, сьогодні дуже поганий інтернет. Видно через погоду. Я сама не могла зайти на форум.

Наташа так люблю ходить в гости хоть и на странички,очень рада.С новосельем!:rose::wilted_flower::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::goatlaugh:

1 лайк

Дякую дівчатка ,що заглянули до мене в гості,у мене два дні не було інтернету,уже скучила за всіма. Сьогодні зайшла тут скільки новин,цілий день не буде з мене ніякоі роботи,бо всі новини треба перечитать. Нас гарно засипало сніжком,на вулиці така красива зима.

33 лайка

Ой як гарно!! А у нас позавчора випало 3 см снигу тай усе.Зато маленьки козлятки ганяють у чехарду

1 лайк

У нас знову сніг іде,на вулиці так гарно. Ну це мені,так як я дома і за погодою тільки спостерігаю. А кому на роботу,як моєму чоловікові, дрбиратись 14 км. на велосипеді,а зараз ще й дороги нема,то думаю не дуже це подобається.:grinning:Зате,настояща зима. Я вже давно такоі зими не пам’ятаю.

9 лайков

Який у нас великий форум! У вас сніг іде, а у нас на півночі - дощ. +3. Усе пливе… Новорічний паводок наносі😜

2 лайка

У нас тоже север и никакого дождя, валит снег. Какой-то у вас ненастоящий север)

3 лайка

мы тоже плаваем ) , вода стоит, снизу лёд! Красота! :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 лайка

Нужно придумать водные коньки!

3 лайка

А у нас туман і морось. +2, жалко, якщо сніг розтане.

2 лайка