Наташа дякую. Аж легче на душі стало.
Не хвилюйтесь.На перших днях козляткам хватає,вони не голодні,коли ви віддаєте ім все здоєне молочко. А потім козочка добаве і ви козляткам добавите,а який окот у козочки і скільки молозива здоіли?
Четвертий окот. Первий раз здоіла 280гр. Вимя масажирую. Але воно пусте.
Молозива малувато,а козлят не підпускали вообще,вим’я м’яке .
Вимя мякеньке, тепленьке. Козляток не підпускала, я забоялась що ім там буде холодно. А так вони щас біля грубки в теплоті.
У мене була коза привела козлят,а молозива майже не було,вим’я висіло як тряпочка,а на третій день молочко появилось і все наладилось. Так,що почекайте,я думаю буде все гаразд.
Баду надіятись і чекать що все буде добре. Дякую що розвіяли моі думки що вже щось не так.
Оля ось найшла тему,почитай,але не спіши панікувать.В основному молочко на третій день прибуває,ну ти для себе почитай. Очень мало молока после окота І у горі є лупа нажми і пропиши запитання,і почитай дуже багато цікавого і повчального.
http://forum.kozovod.com/t/u-kozy-net-moloka-posle-okota/13351ось іще тема.На форумі дуже багато таких тем і про раціони.читайте і дивись десь ,щось і собі на замітку візьмете.
http://forum.kozovod.com/t/u-kozochki-posle-okota-net-moloka/1997Найшла тобі ще одну темку,разом с тобою і для себе перечитую. Якщо читаєш про якісь уколи чи ліки без консультаціє ветлікаря нічого не роби. Ну іще раз повторюсь не панікуй,трішки зачекай.
Ната, сьогодні дуже поганий інтернет. Видно через погоду. Я сама не могла зайти на форум.
Наташа так люблю ходить в гости хоть и на странички,очень рада.С новосельем!
Дякую дівчатка ,що заглянули до мене в гості,у мене два дні не було інтернету,уже скучила за всіма. Сьогодні зайшла тут скільки новин,цілий день не буде з мене ніякоі роботи,бо всі новини треба перечитать. Нас гарно засипало сніжком,на вулиці така красива зима.
Ой як гарно!! А у нас позавчора випало 3 см снигу тай усе.Зато маленьки козлятки ганяють у чехарду
У нас знову сніг іде,на вулиці так гарно. Ну це мені,так як я дома і за погодою тільки спостерігаю. А кому на роботу,як моєму чоловікові, дрбиратись 14 км. на велосипеді,а зараз ще й дороги нема,то думаю не дуже це подобається.Зате,настояща зима. Я вже давно такоі зими не пам’ятаю.
Який у нас великий форум! У вас сніг іде, а у нас на півночі - дощ. +3. Усе пливе… Новорічний паводок наносі😜
У нас тоже север и никакого дождя, валит снег. Какой-то у вас ненастоящий север)
мы тоже плаваем ) , вода стоит, снизу лёд! Красота!
Нужно придумать водные коньки!
А у нас туман і морось. +2, жалко, якщо сніг розтане.