А моїм на заквасці кажуть, що кислуватий. Тому печемо на дріжджах, часто випікаємо чіабату.
А що воно таке.,
Ой, это вкусненько
Так, а рецепт.
Люда @lydana, я бы тоже рецепт послушала Пока только ела
В інтернеті дуже багато рецептів , тільки бери і печи. Це легко, просто і не заморочливо. На розстої стоїть 8-12 годин, думала перекисатиме, але -ні класний. Спробуйте.
Сьогодні спекла хліб на заквасці. Все получилось, тепер буду експерементувати з різною мукою. Ще раз дякую Юлі @retera за закваску.
Який гарненький, смакота прям аромат дійшов)
Красивенний , борошно тільки вищий сорт? Біленький такий. А в мене сьогодні з висівками і льоном на сколотинах з масла така смакота .
Пробувала з вищого , його більше і цільнозернове борошно. А купила житнє і гречане.
Гречане в яку ціну. Я коли житнє брала (20 грн. кг.) то гречане було 50 грн.
Красавец хлебушек, хозяюшка- золотые руки😍
Дякую
Наташа ціни незнаю, бо мені мама купила, а я ціну не запитала.
Ну какой же офигенный у вас получается хлебушек. Пышный-воздушный!
Ми гречку самі мололи ,раніше були млинки ,по типу м,ясорубки , то вийшло мілке як магазинне борошно, ми і каву ним мелемо ,і цукор на пудру. Може кавомолкою звичайною можна спробувати .
Знаєте Інна, сама здивувалась, навіть не думала, що без дріжджів і так підніметься.
Наташа ты меня раздразнила своим хлебушком,когда то каждый день пекла дрожжевой белый или с добавлением высевок,а теперь только лаваши часто делаю,у нас их все любят,а муж бы каждый день их ел на завтрак,обед и ужин.
Я купляла крупу гречану і перемелювала на кофемолкі
А я лаваш ніколи не пекла, навіть незнаю як. Хоча він мені подобається