Так давайте Люда у двох навчаться
Боюсь, что внучка меня точно принудит Хоть я и не планировала
Думаю, что вполне можно попробовать
Наталія, не переживайте, це дуже легко. Я спочатку користувалася пістолетом за 17грн, дуже маленький, зручний. Згодом він просто розплавився Купила за 90грн. мені не дуже зручно, видавлюється забагато клея. Форнітуру можна підбирати ту, яку вам довподоби. Фоаміран той що дарувала мені Людмила @Mila_koza, він шикарний для квітів, у нашому місті не можу такий знайти. В магазині ТА Да купляла глітерний фоаміран, і в магазині канцтоварів, також є. Ось декілька моїх перших робіт, зараз не роблю тому що, зайняті з чоловіком бізікубом для доньки.
Якщо будуть питання пишіть, буду рада допомогти.
Сьогодні пішла кормить своїх козюльок, а Берточка лежить і вим’ячко так ловко виставила . Строк у неї на 15 лютого і сьогодні почала наливать. Учора ще нічого не було видно, а сьогодні вже форму почало набирать. Вона в мене дикувата, так я їі трішки в куточку зажала і хвостик пощупала. А вона каже, чого займаєш, ще рано
Наташа! Научите как хвостик надо щупать. Я все больше вымячки щупаю
От і я ніяк не зрозумію як той хвостик треба щупати. Кажуть обхвачується чи ні, так що його там обхвачувати. Хребтова кістка. У мене не залежно від кітності він обхвачується. Чи то я невмію ?
Я незнаю, як правильно пояснити. На початку хвостика біля хребта, хребет обхвачується пальцями в кільце. Люда @Mila_koza може ти поясниш.
Наташ, пальці зходяться друг з другом у кінці хребта біля хвостика. Коли раз прощупаєш поймеш. От у моєї зараз пальцями обхачується хребет, а перед самим окотом пальці зійдуться у кільце.
Не розумію.
Десь хтось фото виставляв, як найду, то скопіюю.
Мені колись так само доходило .,поки фото не побачила.
Там где хребет в хвостик переходит. Щупайте раз в день и увидите разницу
Когда не скоро, то вы не сомкнете пальцы под шкурой хребта. А когда связки расходятся, то над попой все кости как бы отделяются
Да хвост перед окотом обхватывается, вообще обьяснить не могу на пальца и показать на своих не могу ) им не скоро еще, поэтому вот такое видео первое попавшееся, но вроде бы понятно
Красота,у нас ещё в этом году не было такого волшебства,один раз снежок мин 15 летел и сразу растаял,а это уже третий день дожди льют,хорошо хоть по ночам,и вечерам,грязище,жуть.Но козки напасаются,идут как бочечки,а там сено солома,зёрнышки,тыква ,калинку у соседей дорезаю,так,с божьей помощью и перезимуем
Юля @retera дякую за закваску. Дійшла добре,.баночка ціла. Пока відставила хай гріється, а тоді піду до тебе на сторіночку дивиться, що робить дальше. Зараз трішки зайнята, бабуся жде внуків, бо в школі карантин.
Рада, що все ціле дійшло. Тепер будемо чекати фото як хлібчик спечеие, думаю вийде)
І я думаю, завтра їду в місто, хочу ще муки різної взять. А то в нас тільки вищий білий.
А я от ніяк не наважуся на хліб на заквасці. Все руки не доходять закваску зробити. Печу на дріжджах.
В атб продають цільнозернову, житню і кукурудзяну.