ЛПХ "Рог изобилия"

Так давайте Люда у двох навчаться :grinning:

3 лайка

Боюсь, что внучка меня точно принудит :star_struck: Хоть я и не планировала :slight_smile:
Думаю, что вполне можно попробовать :slight_smile:

4 лайка

Наталія, не переживайте, це дуже легко. Я спочатку користувалася пістолетом за 17грн, дуже маленький, зручний. Згодом він просто розплавився :cry::cry: Купила за 90грн. мені не дуже зручно, видавлюється забагато клея. Форнітуру можна підбирати ту, яку вам довподоби. Фоаміран той що дарувала мені Людмила @Mila_koza, він шикарний для квітів, у нашому місті не можу такий знайти. В магазині ТА Да купляла глітерний фоаміран, і в магазині канцтоварів, також є. Ось декілька моїх перших робіт, зараз не роблю тому що, зайняті з чоловіком бізікубом для доньки.

Якщо будуть питання пишіть, буду рада допомогти.

22 лайка

Сьогодні пішла кормить своїх козюльок, а Берточка лежить і вим’ячко так ловко виставила :grinning:. Строк у неї на 15 лютого і сьогодні почала наливать. Учора ще нічого не було видно, а сьогодні вже форму почало набирать. Вона в мене дикувата, так я їі трішки в куточку зажала і хвостик пощупала. А вона каже, чого займаєш, ще рано :grinning:

17 лайков

Наташа! Научите как хвостик надо щупать. Я все больше вымячки щупаю :slight_smile:

1 лайк

От і я ніяк не зрозумію як той хвостик треба щупати. Кажуть обхвачується чи ні, так що його там обхвачувати. Хребтова кістка. У мене не залежно від кітності він обхвачується. Чи то я невмію ?

1 лайк

Я незнаю, як правильно пояснити. На початку хвостика біля хребта, хребет обхвачується пальцями в кільце. Люда @Mila_koza може ти поясниш.

1 лайк

Наташ, пальці зходяться друг з другом у кінці хребта біля хвостика. Коли раз прощупаєш поймеш. От у моєї зараз пальцями обхачується хребет, а перед самим окотом пальці зійдуться у кільце.

:crazy_face: :crazy_face: :thinking: Не розумію.

Десь хтось фото виставляв, як найду, то скопіюю.

Мені колись так само доходило :joy:.,поки фото не побачила.

Там где хребет в хвостик переходит. Щупайте раз в день и увидите разницу
Когда не скоро, то вы не сомкнете пальцы под шкурой хребта. А когда связки расходятся, то над попой все кости как бы отделяются

4 лайка

Да хвост перед окотом обхватывается, вообще обьяснить не могу на пальца и показать на своих не могу ) им не скоро еще, поэтому вот такое видео первое попавшееся, но вроде бы понятно

7 лайков

А у нас зима ніяк не визначиться , чи їй приходить чи ні.

21 лайк

Красота,у нас ещё в этом году не было такого волшебства,один раз снежок мин 15 летел и сразу растаял,а это уже третий день дожди льют,хорошо хоть по ночам,и вечерам,грязище,жуть.Но козки напасаются,идут как бочечки,а там сено солома,зёрнышки,тыква ,калинку у соседей дорезаю,так,с божьей помощью и перезимуем

4 лайка

Юля @retera дякую за закваску. Дійшла добре,.баночка ціла. Пока відставила хай гріється, а тоді піду до тебе на сторіночку дивиться, що робить дальше. Зараз трішки зайнята, бабуся жде внуків, бо в школі карантин.:blush:

5 лайков

Рада, що все ціле дійшло. Тепер будемо чекати фото як хлібчик спечеие, думаю вийде)

2 лайка

І я думаю, завтра їду в місто, хочу ще муки різної взять. А то в нас тільки вищий білий.

А я от ніяк не наважуся на хліб на заквасці. Все руки не доходять закваску зробити. Печу на дріжджах.

2 лайка

В атб продають цільнозернову, житню і кукурудзяну.

2 лайка