А як зрозуміть про пістолет 7-8мм, а є 11мм.?
Дякую, Людочка.
Ще Наташа @Ptacha, робила своїй маленькій принцесі різні заколочки, може щось підкаже.
Люда, подивись ось пістолети у нас на форумі
Наташ, у меня такой как первый только без кнопки, но второй мне кажется будет удобнее…у него более тонкое нанесение клея будет, более аккуратно получится, плюс как раз в том что мощность меньше и силикон не будет так течь сильно, но при этом будет клеить.
Почала дивиться відео і чогось воно мені таким складним показалось, ось завтра відправлю Олічку в садочок і буду розбираться.
Да там ничего сложного потом еще покидаю на вайбер, просто это первое попавшееся и без разьяснений…но заколочка красивая …
Дуже гарна. Ну в малечі ще волосики ріденькі, як пушок, то я пока пробуватиму резиночки та бантики.
Да фурнитура она ж разная… тут просто принцип, а остальное это уже мелочи, резиночки… невидимочки, обручи, повязочки на волосы…большие маленькие ассортимент сейчас сумасшедший глаза разбегаются… не как 10 лет назад… если надо подскажу где взять…
Звичайно підкажи, я ж ще навіть не новичок
https://100idey.com.ua/osnovy-dlya-zakolok-2460/ вот здесь большой ассортимент.
Можна і я п’ять копійок вставлю , раніше робила бантики і кріпила до резинки - на голові поки закрутив -один вліво другий вправо (особливо якщо два в’яжеш) . Тепер роблю на заколках , хвостики зав’язав і чи за резиночки ,чи за волосіки зачепив заколочку так ,як подобається . Ці бантики зроблені з органзи шириною 2,5 см ,легенькі ,маленькі .
Люда ,а ссилку і я собі стягну , спасибі.
А майстер клас?
Класне відео
Ага, в неї там і інші є нескладні бантики . Так що Наташа, тренуйтеся - все вийде
Та хочу, ось пістолет ще прикуплю.
Внучка заставила меня сесть и вместе посмотреть видео, чтобы “сделать такие же цветочки маме”