Я теж варила з основи вперше з кокосовим маслом, донька миє ручки і я спробувала шкіра не суха, як після звичайного мила, мені подобається.
А я може ще і не попробувала з основи, як би в мене було кокосове масло. Зварила б з нуля і все. А так тепер хочу складніше з основи попробувать. Ну основу потрібно ще купить, бо я взяла тільки на пробу. А так дійсно цей процес захоплює.
Мені здається що з нуля складніше чим з основи. Основу розтопив, додав базове масло, отдушку і все.
Я хочу з кольорами поексперементувать., з нуля так не вийде, на мій погляд.
Наташ ,а ты не подсчитывала сколько себестоимость такого кусочка мыла?
Я не підрахувала, ну виходе дешевше чим з нуля. Я підрахувала мило з нуля, яке я варила на шовку, то вийшло тільки собівартість одного брусочку 50 грн. Ну це шовк потянув. І ще від масел залежить, є і дорогі і дешеві. А основу я брала за 100 грн за кг., ну каплями добавляла барвники і запах і потрошку масла. То я ще не зрівнювала, ну мені здається з основи набагато дешевше. А в тім час покаже, заказала ще, і порахую. А може хто з форумчан підкаже, собівартість.
Я робила з двох кольрів (два шари, один - низ темніший, а верх світліший) і залила тоненький шар з рожевого і фіолетового кольору з глітером, нарізала шматочками, перемішала і залила прозорою основою, гарно, але потрібно було насиченіше кольори робити, було б краще.
Ну я ось як прийде основа буду експерементувать.
Щось моя Берточка стала багато лежать. До окоту ще дві неділлі, сама невелика, а встала поїла і лягла. На вулицю мало виходить, більше лежить у сараї. Сумною не виглядає, апетит є, а от лежання її мене чогось хвилює.
Вітамінки і рух на вулиці
На вулицю відкрито постійно, коли хоче виходе, а це більшість лежить. Коли я випускаю аж у садок, там травичка, то біжить аж пристрибує. А от вітамінки не даю, бо Люда @Mila_koza казала, що вони є в комбікорму який я у неї брала.
Наташа, витамина D не хватает.
Добавьте водный раствор этого витамина, капли по 2-3 на день. После того, как в прошлом году я столкнулся с такой проблемой, в этом году даю своим , когда пасмурно в зимнее время постоянно. Всё бодрые , хоть и очень пузатенькие .
У моих срок через три недели, вымя уже наливают.
Це капать у воду чи прямо у рота.?
Я бы в рот закапывала,ну вот капнешь в воду две капли,а она не выпьет все,и норма уже не полная.
Снежана, а если получают Катин Премикс, витамин D можно давать?
Ото ж я і спитала, бо воду в мене не дуже п’ють.
Я капаю на маленький сухарик, и сразу в рот. Витамины, почти все быстро разрушаются. Поэтому сразу: сухарик- 2 капли - в рот.
Но вы посмотрите дозу вашего препарата для взрослого человека. Столько давайте козе.
Я даю Катюшины витамины + D3 2 капли , в те дни когда нет солнца, или мало гуляют.
Дєвочки, хочу навчитись робить заколочки, та резиночки для своєї принцеси. На ютюбі дивилася, але не знаю, який треба клеєвий пістолет, бо вони різні є, і який матеріал і де його берете? Я знаю, що поробками Люда @Mila_koza займається, а може ще хто підкаже.
Наташ, клеевой пистолет у меня самый простой и служит он уже много лет исправно, по выбору могу сказать берите маленький им удобно работать, но лучше брать с кнопкой отключения… это удобно, я когда брала не обратила внимания и теперь приходиться туда-сюда шнур отключать включать. По материалу, если надо у меня фом есть немного остался, был когда-то интернет-магазин у меня по рукоделию, остался фом, я им пользуюсь время от времени, но мне столько не надо )