ЛПХ "Рог изобилия"

Я теж варила з основи вперше з кокосовим маслом, донька миє ручки і я спробувала шкіра не суха, як після звичайного мила, мені подобається.

4 лайка

А я може ще і не попробувала з основи, як би в мене було кокосове масло. Зварила б з нуля і все. А так тепер хочу складніше з основи попробувать. Ну основу потрібно ще купить, бо я взяла тільки на пробу. А так дійсно цей процес захоплює.

1 лайк

Мені здається що з нуля складніше чим з основи. Основу розтопив, додав базове масло, отдушку і все.

1 лайк

Я хочу з кольорами поексперементувать., з нуля так не вийде, на мій погляд.

1 лайк

Наташ ,а ты не подсчитывала сколько себестоимость такого кусочка мыла?

1 лайк

Я не підрахувала, ну виходе дешевше чим з нуля. Я підрахувала мило з нуля, яке я варила на шовку, то вийшло тільки собівартість одного брусочку 50 грн. Ну це шовк потянув. І ще від масел залежить, є і дорогі і дешеві. А основу я брала за 100 грн за кг., ну каплями добавляла барвники і запах і потрошку масла. То я ще не зрівнювала, ну мені здається з основи набагато дешевше. А в тім час покаже, заказала ще, і порахую. А може хто з форумчан підкаже, собівартість.

1 лайк

Я робила з двох кольрів (два шари, один - низ темніший, а верх світліший) і залила тоненький шар з рожевого і фіолетового кольору з глітером, нарізала шматочками, перемішала і залила прозорою основою, гарно, але потрібно було насиченіше кольори робити, було б краще.

1 лайк

Ну я ось як прийде основа буду експерементувать.

1 лайк

Щось моя Берточка стала багато лежать. До окоту ще дві неділлі, сама невелика, а встала поїла і лягла. На вулицю мало виходить, більше лежить у сараї. Сумною не виглядає, апетит є, а от лежання її мене чогось хвилює. :thinking:

1 лайк

Вітамінки і рух на вулиці

1 лайк

На вулицю відкрито постійно, коли хоче виходе, а це більшість лежить. Коли я випускаю аж у садок, там травичка, то біжить аж пристрибує. А от вітамінки не даю, бо Люда @Mila_koza казала, що вони є в комбікорму який я у неї брала.

1 лайк

Наташа, витамина D не хватает.
Добавьте водный раствор этого витамина, капли по 2-3 на день. После того, как в прошлом году я столкнулся с такой проблемой, в этом году даю своим , когда пасмурно в зимнее время постоянно. Всё бодрые , хоть и очень пузатенькие .
У моих срок через три недели, вымя уже наливают.

6 лайков

Це капать у воду чи прямо у рота.?

Я бы в рот закапывала,ну вот капнешь в воду две капли,а она не выпьет все,и норма уже не полная.

1 лайк

Снежана, а если получают Катин Премикс, витамин D можно давать?

Ото ж я і спитала, бо воду в мене не дуже п’ють.

Я капаю на маленький сухарик, и сразу в рот. Витамины, почти все быстро разрушаются. Поэтому сразу: сухарик- 2 капли - в рот.
Но вы посмотрите дозу вашего препарата для взрослого человека. Столько давайте козе.

1 лайк

Я даю Катюшины витамины + D3 2 капли , в те дни когда нет солнца, или мало гуляют.

4 лайка

Дєвочки, хочу навчитись робить заколочки, та резиночки для своєї принцеси. На ютюбі дивилася, але не знаю, який треба клеєвий пістолет, бо вони різні є, і який матеріал і де його берете? Я знаю, що поробками Люда @Mila_koza займається, а може ще хто підкаже.:rose::rose::rose:

1 лайк

Наташ, клеевой пистолет у меня самый простой и служит он уже много лет исправно, по выбору могу сказать берите маленький им удобно работать, но лучше брать с кнопкой отключения… это удобно, я когда брала не обратила внимания и теперь приходиться туда-сюда шнур отключать включать. По материалу, если надо у меня фом есть немного остался, был когда-то интернет-магазин у меня по рукоделию, остался фом, я им пользуюсь время от времени, но мне столько не надо )

1 лайк