Я тоже без свинок. Вьетнамских не хочу, а на больших наверное не созрела.
Наташ у Інни @Varvara середні, можна їхать
Ой, то далеко дуже…
Нет, Наташа, у меня уже только большие. Дюрок+ландрас + ББ.
Средние есть у Алены @Nadesni.
Я читала, що у вас великі, то я Наташі сказала. Зразу вона ж братиме маленьке, а там уже не вижене і буде годувать дальше. А ні заріже середнє.
Наташ, что большие, что маленькие, уход и кормежка одинаковые. Как будешь кормить - то и вырастет. Но вьетнамцы по 200 кило не бывают. Да и на одной траве - овощах и мясо-сало такое же по вкусу будет, как трава.
Разве что большим нужно чуть больше места и загородка покрепче.
Это я знаю. У нас были один год вьетнамцы, так сала было больше чем мяса. Сало было очень хорошее и шкурка была мягенькая (мужа сослуживец мастерски обсмалил тушку) но мы столько сала не едим. Нам мясо нужно. Поэтому козлятина- то что нужно.
Так, у мене Кармали - не азіати але і не білі. Та ще й посилені мангалом. Свого хряка вже каструю бо дочок залишаю тому теж шукаю гарного молодого мангала. Мо хто підкаже. Попереднього везли аж з-під Куп’янська.
Хто любить плахи сала - не підійде. А для себе - супер! Кілька десятків кілограму свіжого продукту щомісяця від однієї свиноматки. Що ще треба?
Хряка тримаю в голоді - недоїмки сіна з-під кіз і кіло зернових в день. Отже, не дорого. А за півтора роки виростає машина а 120-150 кг живої ваги.
Завтра сусідів збираю щоб наркоз вколот Сірку… А йому нема півтори роки. Два сезони аідпрацював
Ну тоді я заздрю силі волі вашого чоловіка. А може ви вегетаріанці тільки про це не знали ?
Ось і перевіримо, які ми вегетаріанці. Те, що в морозилці без добавки, ой як бистро піде.
Ааа то в вас стратегічний запас є, тоді зрозуміло. Готуй кожен день щось м’ясне, а тоді бац і скінчилося .
Так і роблю, уже самій від м’яса тошнить
Я коли почала курей розводити, від курятини і яєць відмовилась( тепер розумію - м’ясо треба їсти різне. Кури гуси качки індики кролі свинні … Козлятину ще не маю… Цього року перші великі окоти… як козлики не продадуться то спробую вже й козлятину)
Так ми і їмо різне, то перебор називається(обжорство), опустошаю морозілку.
А я сьогодні хотіла зварить мило, а коли кинулась немає кокосового масла, а я все хотіла попробувать зробить мило з основи і купила їі на пробу. То я вирішила, що сьогодні той день.Ну, що сказать робила перший раз, було цікаво, але мабудь і тут потрібні навики і знання. А не від “фонаря,” як це робила я. В одне милко добавила багатувато масла авокадо, трішки вийшло масне. В інше мало запаху, не дуже пахне. Але цікавий плюс, якщо щось не сподобалось можна переплавить.. Так, що буду пробувать ще.
Яке гарнесеньке, можна їсти!
Внучка із садочка прийшла і подумала, що пироженко і почала ам- ам просить
Так тут доросла і теж ам-ам просила б. Ніби желейне.
Очень красивенько,зелёное ещё и блёстки добавляла?И не надо скромничать,если от фонаря такая красота получается,то у тебя просто талант .сто сердечек дарю таких, ,а то другие закончились
Я дійсно з основи робила вперше. З нуля варю, а з основи вперше. Але досвід набувається з практикою. Ось на собі випробую, як його тіло прийме. Але, якщо чесно, то мені шкода ним миться, вся привабливість змиється . Але, щоб комусь запропонувать, потрібно впевнитись у якості.