Задавать вопросы по ветеринарии, кормлении, содержании, и другие подобные - запрещено правилами на личных страничках, создавайте темы в правильных разделах на форуме. За нарушения личные странички будут закрыты, а нарушители заблокированы на неопределенный срок. Нарушением считается как задавать вопросы, так и отвечать на них и поддерживать обсуждение “не по теме”.
У мене теж був такий дурнуватий півень - кохінхін,-гігант. Тільки боком повернись - нападає… Подарувала на перевиховання… Аиховувалт-виховували і з’їли(
Ну мій зараз ходе подальше і тільки скоса дивиться. Я ж його добре палкою погладила, не знаю чи надовго це затишшя.
такого петушка наверное на супик надо или на холодец
Його ця участь і жде, ну трішки пізніше
Зробив мені мій Сережик прес для сиру. Він робив сюрприз і тому зі мною не радився і зробив не великий, тільки на кілограмову форму. Але я йому дуже рада, так як більше я сиру пока не роблю, бо кізки не дояться, а молоко купую. Сьогодні уже випробувала, ніякі грузи не падають, клас. Тільки одне, що незнаю, якою вагою пресую.
А якщо спробувати помітку зробити на скільки закручуєте прес а тоді це прес замість формочки на ваги кухонні закрутити до позначки на них вага й покажеться з якою прес давить на ваги
А це сама маленька така форма ?
Ну, як сама маленька, форма з поршнем на 1 кг. сиру. Я в неї бувало закладала сирне зерно із 10 л.молока в залежності, який виход сиру.Там просто дві форми, одна в одній, щоб кращий відток сироватки був, і щоб на саму дерев’яну поверхню не стікала сироватка.
Я так пробувала, один прокрут зробила, а на вагах показало 1,5 кг, а мені здається, що щось не правильно. Ну думаю приловчуся.
От бачиш який молодець, а ти наїжджала на нього. Виправляється. Визнає свої помилки.
Ну молочка і сирку то хочеться. А ще коли гирі падали із сиру. Уявляєш спимо і тут грохот у кухні
В цьому році були без дойних, тепер будемо без м’яса.
Класс Наташа,поздравляю с новинкой,пресс отличный,муж молодец ,теперь лишь бы козки молочка не пожалели.Буду ждать
фото твоих сырных шедевров,с тебя консультации по сыроварению
Ну тільки козлики. А так були і бройлери, індики, кролі, перепілки, гуси. І , як виявилося все це я їм “сама” . То я вирішила, що держу в цьому році кози і кури для яйця. Без молока попробували, попробуємо тепер без м’яса.
Що порадував чоловік, то порадував. Вчора сир спокійно пресувався, ото тільки, що вагу незнаю як вичислить, якою пресую. Ну то все приходить з практикою. А по поводу консультацій, звертайся, що знаю підкажу, а ні, то тут на форумі багато асів в сироварінні. А молочко дуже чекаю, хочеться, щось новеньке із сирів пробувать варить, бо куповане шкода перевести . Тай сирочки швидко з’їдаються.
Ну не знаю, мені однаково важко що без молока, що без м’яса. Бігти в магазин за тією ковбасою ? Ми правда і качок і гусей вирізали бо всім сусідам заважають, але свинки в сараї і ні хто їх не бачить.
Ми ковбаси не їмо. Тим більше після того, як я сама її робила і відчули різницю смаку. Попробуємо без м’яса, будемо вегетаріанцями
Я не поняла, вы без свинок, что ли? Если без - тогда мы идем к вам
Інна без усього, крім курочок і козочок. Бо в мене вже мізки закінчуються, які виїдають чайною ложечкою.. А на слідуючий рік може ми до вас не прийдемо, а прибіжимо самі.