“Если ноги некрасивые, надо прятать их под макси” (с) ![]()
Это я к тому, что деревья надо прятать от коз.
Ну стільки часу ходили не займали, а сьогодні на тобі. І це тоді ,коли хозяїн почав їх визнавати, бо за молочком скучив ![]()
Кізонькам побажати - смачного і на здоров’я !
Навесні купити новий персик, або реанімувати залишки. І звичайно - ховати, никати і кутати рослинки
. Ми свій персик у штору замотали
, а кущ гібіскусу "постраждав "- обідрали, як липку. Ну нічого - аби на здоров’я
. А залишки відростуть - я думаю так - то був безкоштовний ландшафтний дизайнерський майстер класс ![]()
![]()
Неправильно) Весной посадить три персика! И на всякий случай еще по паре ценных деревьев. Или перепривить.
Теж правильно
. Все що можна виправити - то не проблема, то так, щоб не розслаблялись
. Кози ж, то як діти- стаєш навкарачки (а з козами ще й у повний зріст ) і дивишся що прибрати геть з очей , що заховати, і т.д. В нас є одна малявка, яка і на колінках повзати вміє у будьяку шпаринку влізе, і під дах по дровах забереться аби подивить, що там за вольером у світі робиться.
Та прийдеться весною заплатить штрафні санкціі у вигляді тих дерев або квітів на які хазяїн тепер укаже і місце віддать яке облюбує для їхньої посадки.
. На які жертви не підеш ради своїх любимок.
Мои летом вообще под корень сломали яблоньку молодую за двором. Хозяин все мне тыкает при удобном случае. А я не обращаю внимания. Мало сам шкоды творил чи шо? ![]()
![]()
Наташа, я не поняла, так то чужие деревья на чужой территории?
Тогда хозяин должен подумать, как ему уберечь свои растения и поставить забор.
Ні, Люда, у нас дома. Це я на свого чоловіка кажу хазяїн. Він у мене садовник. Це я його так називаю. Любе з квіточками возиться. Деревця насаджує. Це його, а кози то моє. А молочко із сирочками обще ![]()
Наташа, даже за пределами воьера нужно ценные и молодые деревья дополнительно огораживать. Все равно, рано или поздно как-нибудь выберутся. То закрыть забудешь, то как-то плохо закроешь, то доска отвалится.
У меня муж заходил ко мне на дойку и забыл закрыть калитку в вольер… молодой сад исчез с лица земли ![]()
![]()
весной будем часть деревьев менять…
слава богу что это муж не закрыл… если я - слушала бы долго за девочек! ![]()
![]()
![]()
Они себе ошибки прощают, а если мы ошиблись, то прячся пока перегорит.![]()
![]()
![]()
А у нас в семье наоборот - кипиш поднимаю я ![]()
, иногда из-за такой ерунды меня начинает колбасть , а муж успокоить может : всё ерунда , ну что ты ореш , ну починим ,посадим ,купим - подумаю и правда - всё мелочи ,да , обидно, и жалко , но это наживное ![]()
![]()
Як би я хотела, щоб у мене хоть раз так сказав, коли моя помилка. А от коли у нього, щось не так, то, та ладно, ну так получилось.
Абидно, да, абидно. ![]()
Я своего только одной фразой успокаивать научилась- говорю: каким противным и бубнящим ты становишься стариком!!! Все сразу замолкает, но глаз ещё дёргается ![]()
![]()
![]()
![]()
Какая у вас классная широкая улица. Люблю так. А у нас заборы у асфальта.
Гарно, коли улиця широка. Навіть за дітей не так боязко, коли виходять на вулицю. Мені вулиця наша подобається ще і тим, що сусіди не вредні і коли козочки розгон набирають не має криків. Ну не усі такі, ну більшість.
Ой, дєвочки забула розказать. Пару днів назад стушила я кролика , а він такий смачнючий вийшов, на новий рік був гусь фарширований апельсинами і яблуками, а внуки в нас м’яса не їдять
. Ну звичайно м’ясо поїли дорослі, а чоловік і каже , я ж держу для внуків, а вони не їдять. Зате за молочним аж трусяться, що мене дуже радує і чим я можу “вколоть” чоловіка.
. А я кажу отож, а я козочок буду держать, хоть шо ти мені не кажи. І тут саме цікаве, Серьожа( ім’я мого чоловіка), каже мені, ось перша козочка окотиться і купи ушастого цапа, я-???, шо-німа сцена. ![]()
![]()
. Мене заставили продать мого любимчика ушастого, мого красунчика Баюнчика, а тепер купи. Е, ні… Тепер виплатите мені моральну шкоду, в розмірі ушастого 100%. На що німа сцена в чоловіка.
. Каже ми ж не потянемо, у нас кредит. Значить треба думать, але я на менший процент не згодна. Все і точка
. Пока дискусія закрилась, щоб мій Сережик прийшов до тями.![]()
![]()
![]()
Оце щоб у Віри купила , там такі вже великі хлоп’ята !