ЛПХ "Рог изобилия"

За яку ти кажеш, зараз чорненьку близче кину.

За цю кажу. У не кітних живіт прям прямісінько підтягнутий, а в цієї пішов вниз

З чорною я не рзумію. Чи то шо чорний колір так, чи то шо може срок ще малий? коли їй?

1 лайк

О, а складочок зовсім нема! Треба чекати :crazy_face::joy:

1 лайк

Їй 6 березня. Оце ж вона і біла мене безпокоять, бо білій ще раніше 15 лютого.

Це ти за білу сказала, що кітна? Заспокой мене трішки :hugs:

Так ще півтора місяця! Че часу ого-го! А животик такий як кітна :wink:

А тут взагалі 2 місяці чекати. Отстань от коз!
Як на мене то до 3х місяців взагалі не видно того животика, а потім як попре, як попре!

3 лайка

Ну трошки мене заспокоїла, буду ждать коли попре. Просто біла ще і вим’ячко не почала відбивать, дві піпеточки і все, а вже на слідуючий місяць окот.

Девочки, по поводу юбочек глупости всё это. Не стоит ориентироваться. Вот смотрите. Вроде юбочка есть

А коза не котная от слова совсем.

4 лайка

Пока фото удалять не буду, може ще хто покоментує, ще Наташа @Nata78 обіщала подивиться.

1 лайк

Нет не глупости))

Юбочка есть. А животика под юбочкой нет :wink: Я ориентируюсь не на юбочку, а на животик под юбочкой

3 лайка

А животик под юбочкой есть, просто ракурс такой, что он не виден.

Ну ось подивлюсь, раніше не придивлялась, а це так близько зуміла підійти, що животик під юпочкою роздивилась. Тепер буду ждать і уже буду точно знать чи це показник чи ні.

1 лайк

Зайшла на форум, а у Наташі 48 не прочитаних, думала родив хтось, а у вас тут мода 2020 в кого краще юбочка :joy:.
Як на мене всі кітні.

8 лайков

Ната, я сделала фото своих. Выложила в тему Направление шерсти у котных коз на животике - #9 by KozaMimoza , чтоб твою не засорять :wink::kissing_heart:

2 лайка

Ну і придумала мода-2020 :hahaha:

3 лайка

И мне так кажется…

Остается набраться терпения и ждать козлят.:wink:

3 лайка

Ну,що ж будемо ждать.

2 лайка

Прийшла з магазину, а чоловік козочок загнав у сарай, а сам сердитий. Ну думаю, що могли зробить мої козочки. А вони свині з‘їли персик і на аличі обнесли кору. Капец :scream::scream::scream:
Ну і як тепер їх завтра випускать гулять???

3 лайка

Вот хулиганки :smiling_imp: Если есть доступ к деревьям, то только под присмотром, и то не всегда спасает :crazy_face:

4 лайка