Уже вийшло не показник,. Короче ясно, що будемо ждать, якщо приведе козенят значить була беременна ![]()
Колись про “юпочку” Маріна Харківчанка розказувала. Позвіть її, вона розкаже. Чогось у мене не виходить позвать.
У мене тоже не вийшло позвать.
Если коротко, то ‘‘юбочка’’ образовывается на животике где шерсть состыковывается низ и верх. И вот шерсть топорщиться вдоль животика
Без фото важко понять.
Завтра сделаю фото
Направление шести у котных коз на животике
Не умею ссылку дать с телефона. Зайди в тему, там есть ссылка на страничку Марины Харьковчанки с картинками
Зараз пошукаю, дякую.
Гретта, тут можна роздивитись юбочку ЛПХ «BAKRA STAR» под Харьковом - #5508 by Kharkovchanka
Дякую Таня, пойняла я за юбочку. Завтра подивлюсь, ну чогось думаю, що не побачу бо в коз лахматость
зараз повишена. Але завтра попробую ще зробить фото.
Да у кого лохматость повышена не понятно. У моих кто с более менее короткой шерстью хорошо видно
Це вони на зиму завжди обростають.
А у моей, что была с длинной шерстью видно было. И у гладеньких вроди было видно. Я аж за сомневалась, но сейчас не пойду их будить. Заглянула в окошко - все уже дрыхнут
Завтра роздивлюсь, хай сплять,будить не буду ![]()
Ната, ну що? дивилась?
Дивилась, зараз фото виставлю, нічого не пойму.
Мало інформативне фото. Але от з білим похоже, шо таки так. Як на мене животик ба як низько
Я думаю, шо ця кітна
Я ж цю і ждала на новий рік, ну вона в мене перегулювала, а я надіялась.![]()