ЛПХ "Рог изобилия"

Уже вийшло не показник,. Короче ясно, що будемо ждать, якщо приведе козенят значить була беременна :joy:

7 лайков

Колись про “юпочку” Маріна Харківчанка розказувала. Позвіть її, вона розкаже. Чогось у мене не виходить позвать.

2 лайка

У мене тоже не вийшло позвать.

Если коротко, то ‘‘юбочка’’ образовывается на животике где шерсть состыковывается низ и верх. И вот шерсть топорщиться вдоль животика

2 лайка

Без фото важко понять.

Завтра сделаю фото

1 лайк

Направление шести у котных коз на животике
Не умею ссылку дать с телефона. Зайди в тему, там есть ссылка на страничку Марины Харьковчанки с картинками

1 лайк

Зараз пошукаю, дякую.

Гретта, тут можна роздивитись юбочку ЛПХ «BAKRA STAR» под Харьковом - #5508 by Kharkovchanka

1 лайк

Дякую Таня, пойняла я за юбочку. Завтра подивлюсь, ну чогось думаю, що не побачу бо в коз лахматость
зараз повишена. Але завтра попробую ще зробить фото.

1 лайк

Да у кого лохматость повышена не понятно. У моих кто с более менее короткой шерстью хорошо видно

1 лайк

Це вони на зиму завжди обростають.

А у моей, что была с длинной шерстью видно было. И у гладеньких вроди было видно. Я аж за сомневалась, но сейчас не пойду их будить. Заглянула в окошко - все уже дрыхнут

2 лайка

Завтра роздивлюсь, хай сплять,будить не буду :grin:

Ната, ну що? дивилась?

1 лайк

Дивилась, зараз фото виставлю, нічого не пойму.

1 лайк

11 лайков

Мало інформативне фото. Але от з білим похоже, шо таки так. Як на мене животик ба як низько

1 лайк

Я думаю, шо ця кітна

Я ж цю і ждала на новий рік, ну вона в мене перегулювала, а я надіялась.:blush: