Прощупать не варіант, на пушечний вистріл не підпускає до себе. Навіть фото зробить не реально. А що ти скажеш за оцю ЛПХ "Рог изобилия" - #1390
То класно,що продала. А чому зразу на ковбасу, там все добре скоро буде тобі щастя.
Хоть би було щастя. А так чоловік на ковбасу пустить. Що я з нею не кітною робитиму їй уже 2 роки, козла не має. Все, я своє щастя проворонила.
Я вже по складочках не орієнтуюся, не у всіх вони розгладжуються, і вим’ячко теж всі по різному наливають.
А що з тією яку на кінець грудня чекала?
Тепер чекаю на березень.. Ну там мені здається порядок, пузо ж є. Але по складках я не орінтуюся. Мене до себе підпускає, але за живіт не дає торкатися. Візуально здається що козлята рухаються, а якщо я помиляюся. Більше запитань чим відповідей
А я зі старушкою в сумнівах, самозапустилася, ніби не парована була. Думали ,може, де на пасовищі сусідський цап покрив. Жере як кінь, товста як бегемот, під хвостом жодної складочки, як після ботокса. А тут вияснила, що її ніби мої таки парували Пончиком, строк на початок лютого. А вони записали, але сумнівалися, чи вона дійсно в охоті була. І чекали чергову А я ж їх питала, партизанів
Так що чекаємо.
Ви її, так описали мене аж сміх розібрав. Ну, ні чого будемо разом чекати і надіятись.
Вона класна, їй на восьме березня 9 років буде, я з пузом була коли вона мала родитися. Я їхню тройню прийняла, а тоді сама…
Старушка дуже розумна, як машину чує здалеку ще розвертається і не переходить дорогу додому, коли з пасовища пускаємо, до козенят добра, і всі за нею ходять.
Наталочко, а юпочка высоко у козоски, чем выше, тем ближе к окоту. Живот поджимает, если снизу по животу пройтись рукой?
А що таке юпочка, вибачте?
Мені здається, що і юпочки там немає. Я писала, до неї не підійти і з заду себе не показує, стісняється мабудь . Завтра ще попробую роздивиться.
По фотке не очень понятно
Заинтриговала ты Наташа своей козой, теперь вместе будем гадать родит, не родит… Я все же думаю, что она беременна
Я не те, що думаю, я надиюсь. Завтра других пофоткаю,зайдеш подивишся. Правда дикунку не знаю чи получиться.
Я догадуюсь, ну не знаю, як пояснить.
Грета, завтра сфоткаю и покажу.
У беременной провисает брюхо, так я поняла?
Будемо роздивлятися
Я тоже подивлюсь, чи правильно догадалась.
У мене одна така ходить вже другий рік із провисшим животом. Минулого року запустилася…і не окотилася. Цієї осені наче погуляла…аж 2 рази і не зрозуміло через який проміжок часу (не через 18-21 день, а більше). Чи то сексу їй хотілося? Подивимося.