Ну у Укрпочты эти курьёзы регулярно были, как не с деньгами, то с посылками… просто то была последняя капля…
Приїхали до бабусі внуки на канікули. Тепер бабуся цілий місяць не буде скучать. На вулиці холодно, а кімната 15 квадратів, весело буде.
Мiсяць гостювання внукiв, та ще й усiх заразом це забагато, але ж де бабуся дiниться… терпiння тобi Наточка.
На фоткi ви такi всi гарнi
Дякую, Натуль. Терпіння мені не помішає
Колись на осінні канікули приїхали два наших внуки і двоє сестриних. Правда. там дівчинка старша на 3 роки… А тут електрики надумали проводити яісь роботи і кожен день відключали свтло з 9 до 16. Ви не повірите - це були найкращі канікули. Діти гуляли на вілиці, придумували ігри в хаті. Ще компів не було, так вони навіть телевізор мало дивилися. Співали всі хлопчики, навіть у кого і голосу нема. Кажу майстрові електриків - от спасибі вам, а він думав, що я лаяться буду.
Наташа, все буде добре, тут св"ято одне за другим, а може і зима прийде. Внуки - це здорово!
Так я ж не против я токо за. Внуки це наше все. Балуються, так це ж диты. Коли ж балуваться, як не зараз.
А ще я люблю їм готувати. Тут уже ресторан! Всі замовлення виконуються. А хто ж ще їх побалує, як мами вічно на роботі. Тепер такі роботи, що з ночі і до ночі. Люблю їх!
Я також люблю готувати. Смаколики пекти А ще плюс. Телефон розрядився, поставила на зарядку, а у внука отжала., бо йому вже пора спать. Тильки тут букви росийськи. Нема букви и(укр). Тепер на козоводи читаю.
Представляю как мои родители скучают сейчас Раньше все каникулы мальчики в Харькове были. А это выросли говорят
Да оно и понятно.
Это как родители приезжали в прошлые выходные. Сидим. Я, мама и старший Даня. Мама: Боже, были такие маленькие Бабуля, бабуля! Бегали за бабулей. А потом РАЗ! И ВЫРОСЛИ!
Даня как засмеется Говорит: Ба, ты так сказала, как-будто мы были маленькие, а потом что-то пошло не так или не запланировано и мы БАЦ и выросли
Наташенька, это самые лучшие времена! Проведите каникулы весело и с пользой! Внучатам приветы
Польза будет точно. У бабуси телефоном не користуемось, а читаемо, гуляемо, а ще математику пишемо . А харчування яке, куди тому городскому. Село це село.
Бабуся, ты там не переусердствуй! Им и так тяжело с теми мамами, школами Все в меру
Все буде ок. Всього по трошку.
У нас менший внук у 5 класі. Сидмо обідаємо. Нас троє. Чоловік приніс з магазину вафлі, але вони не вагові, а в упаковці. Написано - 12 штук. Я кажу - дві з"їмо, а решту розділимо порівну. Внук задумався в чому підвох. А потім сміється і видає - то я ще одну з"їм, а решту поділимо. Просто він повірив бабусі, вона ж не обідить, і зразу не зрозумів, що і де не так. Сміялися пів дня.
Натуль, десь у тебе читала, що ти ананас посадила. Розкажи що та як. Бо ми теж купили свіжий. Доня каже щоб посадила.
Ось тут подивись .Про вулик - #311 by Varvara
Бігаю по сторіночках, радію за козляток, які народжуються, а за ярок своїх хвилююся. Боюсь, щоб не підвели. Берті 13 лютого строк, мало того, що живота не видно, і вим’я немає. Таки вим’ячко повинна б уже відбивати, а там тільки дві піпеточки. А для мене саме страшне, що козла в господарстві не має і якщо не кітна, то піде на ковбасу
Вим’я може налити вже перед самим окотом, а от шевеління козенят вже можна прощупати. Ще по петлі можна визначити. В вагітних вона розглажена й припухша.
У меня три таких с пипетками, правда срок на март. Тоже переживаю.
Наташа, я або прозівала, або забула, ви козлів продали чи… ?
Да, продала. А тепер хоть іди та забирай назад