Это уже совсем не важно, главное, что она рассказала и получила подарок! Все, праздник состоялся
То вже їх проблеми головне, що дитинка не злчкалася і перший опит був позитивним
Я прямо в шоці, моя подарункова посилка уже 9 день в дорозі. Я вже починаю думать, може вона загубилася. А ще хвилююся що доїде пошкодженою, якщо так везуть. Мені ще такого не було, щоб так довго ішла. Просто шок.
Это новой почтой так долго?
Ні укрпоштою. Я нею рідко користуюсь, а дали тільки адресу укрпочти. А по накладній відслідковую, одно пишуть- доставляється.
Наташа, дай номер накладной одариваемой, пусть сами контролируют. Объясню… я ждала посылочку от Ксюши и от Юли. Так за Юлину посылочку смс пришла, о том, что доставлена, а Ксюшина нет. И прошло уже 3 дня как посылка на почте, ждет меня, а я и не в курсе. Сегодня пошла за Юлиной, а мне и говорят, что мне 2 посылки
Так мені не важко і номер накладної дать. Так я її відслідковую, а пише, що ще в дорозі у відділення ще не прийшла. Як би вона там лежала, я б уже давно переслала б Юлією, а так пишуть в дорозі. Ну ось дам Юлі нехай перешле.
Ну и что? Я отслеживала посылку своей одариваемой. Отсылала нп. Висело два дня ‘‘в пути’’, а тут одариваемая отписалась, что посылочку уже забрала я опять на сайт, а там та же музыка ‘‘в пути’’
Наверное много работы и сайты виснут
Ну зараз відправлю Юлі.
В нас був такий випадок на НП, доки не подзвонили і не розшевелили, днів 5 ще шукали, а виявилося відпала накладна з даними і посилка просто десь валялася, доки не знайшли. Ползвоніть на гарячу лінію ( є в інтернеті)
Та я завтра ще на пошту схожу, відправила накладну Юлі, а там якщо не появиться буду звонить.
Вау, яка красота!!! А ми ще тільки придбали, не прикрашали ще, та й у будинок ще не заносили.
Гірлянди роблять всю красоту.
Ну все, я заспокоїлась, мій подарунок дійшов без явних ушкоджень, тепер можна із святковим настроєм чекати Новий рік. Поки я пишу у себе на сторінці, мені звонок. Кажуть, вас вітає укрпошта, ви можете виділити кілька хвилин для оцінки нашої роботи. Яка робота, я в шоці від їхньої роботи. Поклала трубку, бо могла б не здержаться
То й не треба стримуватися )) оцінка 2- !!!
Та, я вже як поклала трубку, думаю нада було сказать. Але в мене в середині так заввижав злюка, що я його сама злякалася
Ага )) рассказали б им про их сервис. Я когда-то рассказала, не выдержала… был у меня случай с наложкой на игрушк… и сумма там немаленькая была, так как корпоративный заказ был… казалось бы… ну что может случиться, все денежные переводы в электронном виде… а тут клиент отзвонился, что забрал… хорошо думаю, смс не приходит… ну я там день два… как-то спокойно к этому отнеслась, потом говорю Женя, будешь в Киеве зайди забери… он звонит мне с центрального отделения и говорит… ничего нет… я как нет… ну они ничего понять не могут, посылка забрана, и они видят, что наложка была оплачена… но где деньги не видно…нет их в системе… потом говорит такая, та вы не перечивайте когда-то дойдут, у нас такое бывает дошли через 1,5 месяца… и на том спасибо… но больше я с укрпочтой не дружу…только в крайнем случае
Я, як би комп’ютер звонив, то може і висказалась би, а то реально звонила молоденька дівчина, то незахотіла і їй, а особливо собі портить настрій. Він у мене сьогодні на такій висоті, що шкода його спортить. Подарунок мій дійшов, а свій я получила, настрій
Бачите, кругом курьйози можуть статися, у нас з Новою почтою було. А Укрпочтою замовляли не так давно: то і швидко( на диво, раніше довгенько посилки йшли через Укрпочту) і дешевше майже в двічі. Тільки, що обмеження на посилки: великі габарити не возять.