Не, я сравнивала- просила посчитать на Укр и НП, так на Укр примерно на 20-25% дешевле выходит.
Ну видно який регіон.
Да я же с Миргородского р-на, соседи!
Я знаю,ну от бачите,а різниця є.
А я купую в Зоомарк по 195 грн !!!
Зварила сьогодні Халумі,тільки,чомусь зверху,як вихолов прижовк. А так нічого,навіть не тріснув ,як перегинала.
у нас за козлёнка брали полностью переднюю лапу с лопаткой.
Молодець. Це супер, я про миловаріння. Ми вже рік як своїм милом користуємося.
Я тоже,дякуючи Ксюші,користуюсь тільки своім.
Всих вітаю із святом СвятогоМиколая.
У мене одна кізочка огуляна уже три місяці ,а живота не видно. От і хвилююсь кітна чи ні .І ось Люда http://forum.kozovod.com/t/mini-ferma-kukalki/25281/15аА мені посовітувала сісти на козу і відчути козлят. Що я сьогодні і зробила. Коли вона іла,я тихенько підійшла і осідлала свою козочку,ну звичайно легенько,а то подумаєте,що як на скакуна заплигнула ,і що ви думаєте,я відчула поштовхи .Чи то мені хотілось іх відчути,але коли обняла руками нічого не відчула,знову осідлала,знову поштовхи. Ну зате в мене надія яка велика появилась. Я не так хвилюватись стала. Так,що дякую Люда за таку спробу,перевірити козу на кітність.
О я завтра всіх кітних кізоньок так перещупаю чи осідлаю легенько.
Так дійсно,я відчула. В мене кізка трішки дикувата,і коли Люда порадила так зробить я ій сказала,що не вийде,коза мені не дозволить. А сьодні вона так смачно іла,думаю дай попробую,і от.
Дєвочки давайте під ялинкою поставимо лайк і підтримаємо нашу форумчанку.You’re Temporarily Blocked
Я вже…ще рано врвнці
Я вже бачила. Я вчора поставила,а сьогодні зайшла подивитсь дивлюсь мало,думаю дай ще тут напишу. Ну вона так мило написала,як півторарічний синок іграшки подавав,то захотілось допомогти.
Я тоже уже
Елочка обалденная
Сейчас ещё мальчишки приедут с города и они полайкают Разом нас багато
@Lesia_Salashna
Я тоже своіх просила,ще перепитаю чи лайкнули.
Я ужепоставила. Ёлочка супер. Очень красивая.