ЛПХ "Рог изобилия"

Справитесь. Не Боги горшки обжигают.

5 лайков

Оце я і мала на увазі,що ще допроситись нада. І в кожного є своя робота. А то надумав,встав раненько і зробив сам і 300 грн.дома.

6 лайков

Ото ж бо й воно!

2 лайка

Значит мне с этим больше повезло, своим давала Кальфостоник, Живину и Кальвет с мешанкой съедают всё без разбора ещё и миску вылижут.

Я своим овощи и концентраты даю отдельно, обычно ничего не остаётся))

1 лайк

мои кальфостоник тоже не ели. Витамины от Кати с таким же запахом = ели не все, Будур и Орыся отказывались поначалу, потом привыкли. А вот Биотан лопают все без исключения. Правда, туда еще Форвит надо добавлять, но я уже привыкла каждой в миску на мешанку капать. А по цене - конкретная экономия, килограмм Биотана стоит ок. 50 грн, 100 гр. Форвита - чуть больше 100грн. На мои 10 мордочек Килограмма Биотана хватает на 20 дней, а то и больше, а Форвита - 1 бут. на 2 месяца

4 лайка

Ну сьогодні ніколи,спішила,то понасипала в мішанку вечером подивлюсь,чи виідять.

У нас за работу оставляют кусок мяса,правда не совсем в курсе как высчитывается такса в таком варианте :thinking:

Ага… А у нас буває і гроші візьме і дивиться на свіжину так, що ледве стримуєш себе, щоб не дати… Це може й жлобство, але не можна за одне платити двічі…

4 лайка

У нас в селе, ВСЕГДА, не зависимо от оплаты, колия зовут на свежину к столу.

До столу - то не питання, до столу усіх кличемо, хоч буває і біжить колій раніше бо десь ще має роботу… Я про те, що з собою взяти…

Ми з колієм домовляємося заранні, а потім днів за 2-3 перепитую, на який час прийде. Тариф -250 грн, тому що ми постійні клієнти, а так 300. Руки помив, гроші взяв і поїхав. Хіба що чаю попросить. А раніше був колій, то той заходив снідати, але без шкварки, любив гриби, сир. Казав - я вже м"яса наївся. Хороший був чоловік, помер рік тому.

1 лайк

Всякі куски є… У нас колій,мого чоловіка зять,то нам з цим проще. А розказував,поіхав до сестри,а там попросили заколоть кабанчика. Він прийшов до тих людей,а там питають де його відро. Він каже я не розумію яке відро від мене просять,а потім йому розсказали,що в іхньому селі колій приходить із відром і всі обрізки вкидає у своє відро. А потім ще кусок м’яса бере.

А у нас денег не берут, надо дать кусок мяса и кусок сала за то, что кабанчика колют.

2 лайка

У нас тоже не беруть,ну кусок м’яса і сала відрізає сам колій. У сусідки різали трьох місячних козлят. Одного козлика забрав сам різник,а два ій залишились.

Ось тому я сама і ріжу…скільки того козля…навіть великого?

5 лайков

Інколи дешевше гроші дати… Чи є якась норма що і скільки ріже собі?

Воно і різника понять,його робота,його нерви. У мене чоловік ріже,ну довго настроюється,жаліє. Йому нада щоб козел уже харашо його достав,о тоді йому не жалко. А на козу,та ще вона у нас слабохарактерна,так уже два місяці ,ніяк рука
у нього не піднімається.

2 лайка

Ой, мы только первый раз резали. Мне тоже намного проще деньги дать. Но сказал, что не возьмет, что дадите, то и нормально. Узнавала у знакомых - сказали, что кусок сала и кусок мяса.

1 лайк

Я у них не только кальфостоник беру, в этот раз на 700 грн набрала. Деньги им сразу перевожу на карту, и доставка Укрпоштою. Экономия не слабая- у нас всё на треть, а то и в половину дороже.

5 лайков

Нат,незнаю,у нас уже одинаково,що укр,що новою почтою. Оце на укрпочті заплатила 62грн.за доставку

1 лайк