ЛПХ "Рог изобилия"

Ой, рассмешили :rofl: я себе стадо гламурных коз представила, на губах помада, на копытах лак, на шее бусы с колокольчиком :laughing: пасутся на зеленой лужайке среди желтых одуванчиков :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Хотя способ хороший, главное, чтоб помада шла :stuck_out_tongue_closed_eyes:

17 лайков

Ви всі тут так добре спілкуєтесь, я вас усіх з цікавістю читаю, а сама тим часом тазік козляток наловила :blush:. Так, що з ким я собиралася діжурить на 13, можете мене викреслить :stuck_out_tongue_winking_eye:

42 лайка

Поздравляю, Поздравляю!!! Тройня!!! :bouquet:

3 лайка

Ага, у мене ще ніколи трьох не було. Дякую за поздоровлення. :balloon:

1 лайк

И кто же там? Принцессы или принцы? Действительно - тазик малышни :grinning:

1 лайк

помада яка була клір цикламен ій дуже пасує

1 лайк

Дві принцеси защимили принца. Самий найменший, ну ще не зважила.

13 лайков

Наточко з чим вітати.

Люда можете іхать :grinning:

1 лайк

вітаю від душі та ще кольорові це здорово. Наташа у вихідні побачу Сергія це Альошин друг і машина його може підбере рейс на Полтавщину бо коштів січас нема на горюче як висохнуть то жду фото.

1 лайк

Обов’язково фото буде. Не спішіть я все розумію.

2 лайка

Поздравляю с тазичком! :wink: Так хорошо, что все легко прошло по ходу жизни. Пусть малыши растут здоровенькими и хорошие ручки найдут, мамке и хозяюшке молочка на сырок, масло, сгущёнку, а там лето идёт и на мороженко :yum:

8 лайков

Дякую Люда за побажання.:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

Ната, вітаю з благополучним окотом! Бачу Баюн постарався, діти всі в папу :grin:

3 лайка

Так ще почали висихать, то у однієї як і в Баюна на вухах і хвостику золотаве.

2 лайка

Ура тройня!Наталочко, поздравляю! Что бы мамочке молочка на всех хватило и хозяюшку не обделила! А миску наверное, специально розовенькую для девочек приготовили.

2 лайка

Дякую за привітання. Це не мисочка, це ціла ванночка :grin:, вона ходила як танк завбільшки, то я тару побільшу приготувала, а розовенька, щоб більше дівчаток було. Спрацювало, дві дівчинки і хлопчик. Так що всі хто хоче дівчаток готуйте розові тазіки :hibiscus::hibiscus::hibiscus:

13 лайков

Поздравляю с пополнением!Мамочке молочка побольше,чтоб и принцессам хватило и принцу и хозяйке на сыр осталось :wink:

1 лайк

Дякую Ксюша :cherry_blossom: А мамочці я сказала, щоб тепер діти були не голодні. Спромоглась на трьох, тепер хай годує.:grinning:

3 лайка

Наташа, поздравляю! Про тазик-ванночки берём на заметку, кому розовые, кому голубые :rofl:
Упс, Ксюша, простите, что то не туда нажалось

1 лайк