Ой, рассмешили я себе стадо гламурных коз представила, на губах помада, на копытах лак, на шее бусы с колокольчиком
пасутся на зеленой лужайке среди желтых одуванчиков
Хотя способ хороший, главное, чтоб помада шла
Ви всі тут так добре спілкуєтесь, я вас усіх з цікавістю читаю, а сама тим часом тазік козляток наловила . Так, що з ким я собиралася діжурить на 13, можете мене викреслить
Поздравляю, Поздравляю!!! Тройня!!!
Ага, у мене ще ніколи трьох не було. Дякую за поздоровлення.
И кто же там? Принцессы или принцы? Действительно - тазик малышни
помада яка була клір цикламен ій дуже пасує
Дві принцеси защимили принца. Самий найменший, ну ще не зважила.
Наточко з чим вітати.
Люда можете іхать
вітаю від душі та ще кольорові це здорово. Наташа у вихідні побачу Сергія це Альошин друг і машина його може підбере рейс на Полтавщину бо коштів січас нема на горюче як висохнуть то жду фото.
Обов’язково фото буде. Не спішіть я все розумію.
Поздравляю с тазичком! Так хорошо, что все легко прошло по ходу жизни. Пусть малыши растут здоровенькими и хорошие ручки найдут, мамке и хозяюшке молочка на сырок, масло, сгущёнку, а там лето идёт и на мороженко
Дякую Люда за побажання.
Ната, вітаю з благополучним окотом! Бачу Баюн постарався, діти всі в папу
Так ще почали висихать, то у однієї як і в Баюна на вухах і хвостику золотаве.
Ура тройня!Наталочко, поздравляю! Что бы мамочке молочка на всех хватило и хозяюшку не обделила! А миску наверное, специально розовенькую для девочек приготовили.
Дякую за привітання. Це не мисочка, це ціла ванночка , вона ходила як танк завбільшки, то я тару побільшу приготувала, а розовенька, щоб більше дівчаток було. Спрацювало, дві дівчинки і хлопчик. Так що всі хто хоче дівчаток готуйте розові тазіки
Поздравляю с пополнением!Мамочке молочка побольше,чтоб и принцессам хватило и принцу и хозяйке на сыр осталось
Дякую Ксюша А мамочці я сказала, щоб тепер діти були не голодні. Спромоглась на трьох, тепер хай годує.
Наташа, поздравляю! Про тазик-ванночки берём на заметку, кому розовые, кому голубые
Упс, Ксюша, простите, что то не туда нажалось