Дякую Ірочка за привітання. Сама щаслива, що дві дівчинки.
Сколько нам, для счастья надо?!!! Тазик разноцветных ушек и мамашку с полным ртом сена (потому что хорошо родила) и полным выменем молока (потому что кроме детей, надо ещё и хозяйке на маслице)! И фсеее!
Поздравляю со славным тазичком и желаю, чтобы маме вволю хватало молока!
Дякую Інна . Тазічок славний, головне, щоб молочка всім хватило.
Ух тииии!!! Натуся, вітаю з козобандою!!! Кого ви там нарожали, ділися швидше!)
П.С. Ото я нетерпляча не дочитала до кінця повідомлення!)
Нехай здорові ростуть, знайдуть хороші ручки, а мамі молочка побільше!
Наташа и я поздравляю с детками и присоединяюсь ко всем пожеланиям от девочек!
Щось тільки з молочком малувато. А може, то я багато хочу. У мене троє ніколи не було, а дітки бачу їстівні. Ну час покаже. Головне, щоб діти були ситі.
Я тоже переживала, что тройня голодная будет,утром хотела подкормить, а они все сытые, хотя вымя тоже было не очень налитое и после окота здоила немного.
Поважила я своіх діток. Козлик родивмя першим, а вага -2440 гр.другою ішла дівчинка з вагою -3260, але трішки неудачно однією ножкою і вже ніяк було їй мінять положення , то вона слабіша із усіх трьох. Бо більше лежить, а як на ручки беру і десь поверну, то заплаче, ну час покаже. А друга дівчинка з вагою -2920 гр дуже жвава. Її з козликом не успіваю в ящик садить, гулять хочуть.
Я після окоту здоіла 1500 молозива. А оце через три часа пішла, то тільки стакан. То якраз молозивом покормила, а чим буду годувать у 6 вечора, незнаю, якщо так само буде. Ну коза ще слабо ість, більшість лежить. Хоть на вигляд весела і жвачка є. Козинят гукає.
Этих я оставила с мамкой, тоже переживала, что сдоенного не будет хватать на трёх, да и устала бегать с бутылочками. А мамка накормит, голодными не оставит,а через недельку посмотрим!
Щось у моєі малютки болить. Бо лежить і підплакує.
Наталочка, вітаю з козобандою. Козочці- мамі відновитися поскоріше, бо таку ораву кормити треба, а козеняткам рости міцними. І молочка багато смачного на сир, масло та творожок.
Наташа году іі окремо ти помниш у мене таке з козликом було тепер і не скажеш
Да пішла доіть розмальовану місс помади на губах не було і соски чисті.Вона втіхаря помаду стерла молока випила я шуткю.може щось із здоровьям вона щитай родила двох мертвих і цапок був з ножками слабими.Може вітаміни уколоть
Я козенят сама годую із соски. Ість вона не погано, тільки видно травмувалась. Ну побачимо. Тобі Люда є точно . Жвава не зупиниш.
сПАСИБІ ВЕЛИКЕ тепер треба з кимсь домовиться у ваших краях за процентного англонуба щоб одним махом.
У мене ще немає…ще чекаю…Блін у господарстві 2 козла і не знаю коли ті кози погуляли…капець…
яка порода кіз вас