целувашки супер.
Наташа тільки нагадай я передам посадиш
Люда, а сама хіба не плануєш приіхать?
як буде можливість то приіду .у мене ми називаєм ріпа по межа уже чоловік копав давала козам розростаіться дуже бистро є крупна а молодий кущ то мілка .А у свахи культурна я візьму на посадку але не так розростаіться. Наташа ми як перевозили кіз рогатих то одну в машині которась ударила то я колола вікасол купувала у обичній аптеці за два дні пройшло.Ісобака наш пісяв з кровью теж колола пройшло.
Дякую Люда, у моєі вже все наладилось. То я дуже бистро розгон взяла на молоко. Тепер почала спочатку і помедлєнєєєєєє
Наташа яким графіком ти доіш скільки раз на день
Три рази. Зразу після окоту дивлюсь по вимені, якщо отьоку не має то тиждень дою чотири раза і перехожу на тричі. 7-14-21.
Ядивлюсь на свою Вербичку у неі одненьке спочатку після окоту таке гарне имья і молозива було багато а це біжить перша доіться то молока майже нема я згадала що казала Наташа що себе доіть мабуть так і є одіть ліфчик не можу бо малявка це той що суставчик викручени був тепер такий гарний бігає як довго масірую зьявляється а так пуста і не вспію піддоіть мордк у відро лізе щоб випить.
Ну так може малявка випиває. Він підростає і п’є більше.
з обох зразу . у других по двоє і то піддоюю .У в прошлому році ярочка була всих підсмоктувала ій було більше року я іі привьязала багато раз злучала зажиріла і не покривалась після дієти покрилась родила малявку 1500. але мала бистро набрала вагу а смокче до сих пір у травні рік і тільки вдвох розлучить то плачу скільки що я не видержую. Побачу мале підросте одіну ліфчик. тоді буде видно
Ну так може другі козлята допомагають.
може я це не подумала треба вісадіть окремо і понаблюдать
Где-то на просторах форума читала то ли в шутку, то ли в серьез, что козе губы красили, что б видеть доит себя или нет. Если доит, то след от помады на сосках. Может кто пошутил, а вдруг поможет?
а це ідея я б не додумалась бо услідить дуже важко ще якби помада яскравого кольору січас піду пофарбую.Ось сьогодні всих доіла стоіть пірша біля калітки така слухняня а молока стакан
зато мій веселий цапурик просе молока стоіть на місці і стрибає в гору не з розбігу а мама з одноі долі дала літру. Ятак зрозуміла кожа на вимьі дуже ніжна я як дою на сосках залишаються сліди від пальців це при тому що я ніжно дою і в неі легко тиче молоко просто той що смокчуть форма соски а другий широкийу всю руку.
Зробила із Вербочки міс коза стоіть облизується ій пасує колір малини:heart_eyes:
Так, а фото міс
треба надвір бо у повітці темнувато бля мого телефонуГАРНА сама любуюсь мабуть усим треба макіяж робить і очі і брови
нет, это не шутка. Так делают. Губная помада выступает в роли маркера
якщо підсмоктує то даже розитреться на сосках то перед дойкою рушник буде пофарбований це як у чоловіків на сорочках. Спіймаю на гарячому