Надо заиметь на такой случай
Та в них літом були, а це зняла, щоб на роги друг дружку не підділи.
Я думаю, мені менше до них ходить треба, щоб плачу не чуть.
Наташ , ходить НУЖНО !
У козы болевой шок или дискомфорт. От этого может встать рубец . У меня такого не было , но мало ли … наблюдай.
да, я вчера каждый час бегала к ним, пока плачь не прекратился. Вечером и они, и я успокоились - я от того что они нормально едят, с аппетитом, а у них наверное некомфортные ощущения притупились
Я бігаю, кожні 5 хвилин
та не надо каждые 5, я думаю - только расстраиваться. все пройдет
Та вже трішки тихіше. Берточка уже заспокоілась, а сестрички ще плачуть.
Я козенят забрала, вона їх і не бачила. Я думаю це також роль зіграло, що вона стала до мене більш спокойніше і ніжніше ставитись. Спочатку вона їх гукала, шукала, а в результаті нормально. Зараз доіться гукає і стоіть не відмінно, ну на оцінку 4 стоіть. Те, що я чекала окоту з острахом не справдилось.
Ну, що дівчатка мої заспокоїлись. Поклала їм люцерни стоять закусюють. Може як протрезвіють знову заспівають.
Натуль , уже не заспiвають . Ото и усе
Теперь потерю рог пережить и будут все счастливы.
Надіюсь, бо я цей ор єлі сама пережила. Тільки дивлюсь от у однії трішки вище підскочили. Ну вони то внизу біля тіла, але не так як у других. У Берточки так уже підрізались трішки. Ну буду бачить.
Дякую дєвочки за підтримку @Kharkovchanka, @Nata78, @babushka-11. Без вашої підтримки, точно зрізала б резинки, а так тепер буду ждать ,коли одпадуть.
Да, дождаться. У меня уже две без рожек, одна единорог и самая заводил с рожками, но ооочень бережёт. И никто уже не дерётся! Сидела с ними плакала, как резинки одела, а сейчас прям помолодели девочки. Блин, куда б себе одеть, чтоб помолодеть
Как знакомо…
Узнаете и мне скажите! Мне такая информация тоже не помешает!
Із самого рану так розмішили , ви дівчата.Посміялася і помолоділа
Іра усе нормально коли рожки відпали?. Що ти робила, як дезинфікувала?
На волосы и потуже затянуть. Морщинки разгладяться и будет всегда ослепительная улыбка, даже если вы этого и не хотите. (шутка)
Нормально все. Самое страшное было когда у самой младшей быстро отбились, но висели на каких то соплях. Жутковатое зрелище. У старших позже просто снесли. Заливала хлоргесидином и чеми спреем. Две перенесли нормально, а одна единорожка на стену лезет, когда баллончик в руках, поэтому у неё и шея и морда вся синяя
Так на морді ліца морщин не буде, а голова боліть буде. І буду мекать ,як ті кози, коли резинки на роги наділа.
А як знімала рог, коли на соплях висів?